Horarna astrologija


GDE JE MOJ MOBILNI
TELEFON?

27. Maja 2015. u Horarnoj sekciji "Astrologers' Communit"- i foruma ugledala sam post sledece sadrzine clana "Marvel":

"Mobilni mi je bio kod kuce, ali od kad je Merkur krenuo retrogradno jednostavno ne mogu da se setim gde sam ga ostavio. Cudno! Svuda sam ga trazio ali ne mogu da ga nadjem. Gde je? Da li cu ga naci?"

"Marvel" je postavio i kartu za svoje pitanje. Evo karte:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce mobilni biti nadjen? Da, postoje:

Moj odgovor je bio da ce mobilni telefon biti nadjen!

Vladar 2. kuce, vladar mobilnog telefona, Venera, je u kuci koja sledi, a to znaci da telefon nije tamo gde obicno stoji i duze se trazi.

On moze biti u sobi na gornjem spratu u blizini grejnog tela, najvecoj sobi u kuci/stanu, u sobi gde se odrzavaju zabave za goste, u sobi gde drzite polise osiguranja, u sobi gde drzite kucne ljubimce, u sobi gde drzite religioznu ili univerzitetsku literaturu, u blizini mesta sa religioznim stvarima (ikone, svecnjaci) ili na mestima gde cuvate vunene stvari, ili u sobi sa najskupljim namestajem. (Tacka Fortune je u u znaku Strelca).

Nakon 2 dana "Marvel" se javio:

"Najpre, zahvaljujem vam na vremenu koje ste odvojili da analizirate kartu i da odgovorite na moje pitanje.
Nasao sam telefon odmah posle procitanog vaseg odgovora! Cim sam procitao "u sobi gde drzite kucne ljubimce i religioznu ili univerzitetsku literaturu" odmah sam ga nasao! Naime, nasao sam ga u dnevnoj sobi (gde moj ljubimac najcesce boravi) na polici izmedju religiozne i univerzitetske literature! Neverovatno tacna analiza!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!