Horarna astrologija

IZGUBILA SAM MOBILNI - GDE JE?

21. februara 2013. u Horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma ugledala sam post sledece sadrzine:

"Pomognite mi! Gde je moj mobilni? Mislila sam da je kod decka ostao ali on mi je rekao da nije. Mozda je ostao u taksiju (koji sam koristila kao prevoz do deckove kuce)? Trazila sam detaljno u mom stanu - nema ga. - Arijana"

"Arijana" je poslala i kartu za vreme i mesto kad je postavila pitanje : Horarna astrologija - Izgubila sam mobilni, gde je?

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce mobilni biti nadjen? Da, postoje:

Moj odgovor je bio da ce mobilni telefon biti nadjen.

Mobilni je predstavljen vladarom 2. kuce, Suncem u 9. kuci. 9. kuca je derivatna 3. kuca od radikalne 7. kuce, znaci tvoj mobilni je u kolima (3. kuca oznacava kraca putovanja/prevozna sredstva) "tamo neke osobe" koja je predstvaljena 7. kucom. Vidimo da je dispozitor Sunca planeta Jupiter koja je vladar radikalne 6. kuce ove karte. Kako 6. kuca oznacava osobe koje rade za nas neku uslugu, znaci, mobilni je kod taksiste!

Nakon samo 4h od mog odgovora "Arijana" se javila:

"Nasla sam telefon! Taksista mi ga je vratio! Musterija koju je primio posle mene mu je rekla da je "neki" mobilni telefon pao na pod i predao ga taksisti koji ga je sacuvao i vratio! Inace dok me je vozio bio je bas mrzovoljan, delovao mi je podmuklo i grubo (Da li ste primetili da je Jupiter u znaku svog izgona?!) a i sad kad smo se sreli nista bolje nije izgledao, ali vratio mi je mobilni!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!