Horarna astrologija

PRIJATELJICA JE NESTALA...DA LI JE DOBRO?

Kada sam 28. septembra 2010. posetila Horarnu sekciju "Astrologyweekly.com" foruma, naisla sam na post sa naslovom: "Prijateljica je nestala...da li je dobro?"

"Ja i moja devojka brinemo o nasoj prijateljici koja je u inostranstvu. Ona ne odgovara na nase email-ove a ne mozemo da je dobijemo ni na mobilni ni na fiksni telefon. Mozda ne zeli da prica sa nama, ali mi bar zelimo da znamo je li dobro... - Spicadilly"

"Spicadilly" je poslao i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavio pitanje:

Posto je u pitanju prijateljica gledamo vladara 11. kuce, u ovom slucaju to je Saturn i vidimo da je on u njenoj 9.kuci, koja predstavlja inostranstvo - bas kao sto su rekli njeni prijatelji. Saturn je pod Suncevim zracima (kada se planeta nadje na udaljenosti od 17 stepeni 30 od Sunca). Planeta u ovom polozaju je znatno oslabljena ali ne kao kad je spaljena (kad je rastojanje od Sunca manje od 8 stepeni 30). S druge strane Saturn je u znaku Vage, gde je egzaltiran! Kada je planeta u egzaltaciji ona tu izrazava svoje pozitivne osobine na aktivniji nacin nego u sedistu. Znaci, posto je Saturn u pitanju, upornost, izdrzljivost i prevazilazenje prepreka su neke od osobina koje su naglasene sa ovim polozajem Saturna. Posto je Sunce vladar njene 8. kuce, moj odgovor je bio da njihova prijateljica trenutno ima zdravstvene probleme i da se zato ne javlja.

Nakon 5 nedelja, "Spicadilly" se javio:

"Juce smo se culi sa njom!! Bila je u bolnici svo ovo vreme jer je imala infekciju krvi, nije mogla da hoda, lekari su mislili da nece preziveti, ali hvala Bogu ona je prezivela!! (Saturn u egzaltaciji!!)"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!