Horarna astrologija

GDE JE MOJ MIS ZA LAPTOP?

"Izgubio sam mis za laptop, ne mogu da se setim kad sam ga zadnji put koristio, mozda pre 2-3 nedelje, pretrazio sam po celoj sobi, gledao u kesama, fijokama, ispod kreveta i jos uvek ga nisam pronasao. Ima li nade da cu ga naci?"

Ovo je bio post clana "Nightfall" u horarnoj sekciji foruma "Atrologers' Community" na dan 16. septembra 2014. god.

Evo karte za vreme i mesto kad je "Nightfall" postavio pitanje:

Prvo gledamo ima li dokaza da ce mis biti nadjen i nalazimo samo jedan dokaz:

Istog dana sam mu odgovorila:

Postoji samo jedan dokaz da ce biti nadjen!

Odlicno je sakriven, vrlo tesko se pronalazi i obicno je neko drugi umesan u njegovo pronalazenje, traziti na levoj strani mesta koja cu predloziti. (Vladar Saturn je u 12. padajucoj kuci)

On moze biti u ormanu sa odelom, u sobi za rucavanje, na/u stolu na kome se uci, u sobi gde vezbate, gde drzite kucnog ljubimca, u sobi koju koristite za posao koji radite kod kuce, u sobi koju izdajete, u sobi gde je bolesna osoba, u sobi gde ucite, u blizini medicinskih preparata ili pak nekih preparata za odrzavanje higijene. Obicno nije vidljivo, u dzepu, fijoci ili ormanu, koferu, kesi, ispod ili izmedju necega. (POF u znaku Device).

19.septembra 2014. "Nightfall" se javio:

"Juce sam bio toliko razocaran, nisam mogao da ga nadjem i pomislio sam da je izgubljen zauvek i da ga nikad necu naci i kupio sam novi!
A danas, sasvim slucajno (POF u konjunkciji sa Uranovom antiscijom!) trazio sam u mom ormanu neku topliju odecu, otvorio sam veliki kofer i u jednoj kesi na levoj strani otvorenog kofera nasao sam moj crni mis za laptop! (Vladar 2. kuce (izgubljeni predmet), Saturn se povezuje sa crnom bojom!)"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!