GDE SU MOJE MINDJUSE?

19. aprila 2017., u Horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" paznju mi je privukao ovaj post clana "zujalica" :

"Izgubila sam mindjuse. One nemaju neku materijalnu vrednost, srebrne su, ali meni su posebne zbog kamena koji je na njima (izrazito zelene boje). Nosila sam ih prosle srede i pre odlaska u krevet secam se da sam ih skinula i stavila na stocic. Shvatila sam da ih nema u nedelju kada sam htela da ih stavim. Usisala ih nisam, zavirila sam u kesu usisivaca. Mada moze biti da sam ih sa papiricima sa stola, pokupila i bacila...Gde su moje mindjuse? "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "zujalica"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo samo jedan pokazatelj da ce mindjuse biti nadjene:

Istog dana sam joj odgovorila:

Imamo samo jedan dokaz da ce biti nadjene! Posto je Tacka Fortune u promenljivom znaku (Tacka Fortune je u znaku Riba) to znaci da mogu biti unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana, u kuci, u blizini vode, u predsoblju ili sobi unutar sobe. Mindjuse mogu biti u ormanu, spavacoj sobi, kupatilu ili kuhinji, u blizini nekih tecnosti ili hemikalija, u sobi sa vlaznim podom, u blizini mesta gde drzite lekove, u blizini fotoaparata, na tajnom , skrivenom mestu ili u blizini nekih religioznih predmeta. Mogu takodje biti na poslu ili kod majke.

Posle 2 dana "zujalica" se javila:

"Mindjuse su nadjene! Nasla ih je mama posto sam ja bila na putu. Bile su na polici, na salveti na koju sam ja stavila plovak za kandilo i to pored vece kristalne cinije u kojoj stoji tamljan i to sto treba za kandilo. Svaka cast i puno vam hvala! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!