GDE JE MOJA MINDJUSA?

20. jula 2014. posetila sam Forum.hr i paznju mi je privukao post clana "iliana76" sa naslovom "Gdje je moja mindjusa?"

"Nesto cudno mi se dogadja - prvo sam izgubila jedan ugovor, nisam ga mogla naci, sada mi je mindjusa odletjela sa uha, zapela za majicu i poletela nekud u kupatilu... proverila sam u odvodu od lavaboa, nema je, pomerala ves masinu, nema je.
Kako to da gubim sve vazne stvari?? Mindjusa je stara 20tak godina, bijelo zlato u obliku srca. Ne znam, nisam vise normalna od trazenja i isplakah pri tom more suza a mindjusu ne mogu nigde da nadjem."

Posto "iliana76" nije postavila kartu , ja sam uradila kartu za vreme i mesto kad sam shvatila njeno pitanje. Evo karte:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce mindjusa biti nadjena? Da, kao sto vidite imamo dva pokazatelja da ce mindjusa biti nadjena:

Odgovorila sam joj istog dana i moj odgovor je bio sledeci:

Mindjusa je predstavljena Jupiterom i POF-om. POF je u konjunkciji sa Saturnom pa prvo potrazi pored nekih zica ili predmeta od olova ili cinka. Potraziti u blizini prozora, vrata ili u nekoj kutiji ili paketu koji nameravas da preneses na novu lokaciju (vladar 2.kuce je na samom pocetku znaka - 0 stepeni). Partner ce je mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njeno pronalazenje. Obicno je na vidnom mestu. (Vladar, Jupiter je u 7.kuci)

Mindjusa moze biti u kupatilu, u blizini cesme ili u blizini mesta gde drzite lekove (POF je u znaku Skorpije).

Posle 2 dana "iliana76" se javila!

"Hvala do neba, mindjusa je nadjena ... bas kako ste rekli... partner je nasao na vrhu ormancica u kupatilu i jeste, blizu prozora, blizu zica... da je pala samo nekoliko cm ispred bila bi u lavabou i odvodu... ali eto... ipak sreca!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!