Horarna astrologija

GDE JE MOJA DIJAMANTSKA MINDJUSA?

16. juna 2012. procitala sam post sledece sadrzine na "Astrologers' community" forumu:

"Izvinite ja sam ovde nova. Pokusavam da nadjem dijamantsku mindjusu koju sam izgubila 13. juna ove godine i ne znam koje su vam informacije potrebe da bi mi pomogli da je nadjem. - Leighleigh0"

Potrebno je bilo da postavi kartu, ali posto nije, ja sam uradila kartu za vreme kad sam shvatila njeno pitanje.

Evo karte:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce mindjusa biti nadjena? Da, postoje:

Odgovorila sam joj da nema potrebe da brine jer je mindjusa predstavljena vladarom 2. kuce, retrogradnom Venerom, a to je siguran znak da ce mindjusa biti nadjena.

Mindjusa moze biti u sobi na spratu, hodniku, stepenistu, u stolu, koferu, sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, u fijoci gde se drze penkala i olovke, na mestu gde vam stoje stare novine, u predvorju kuce, tamo gde drzite vazne papire kao sto su krstenice, vencanice, ugovori, vazni racuni i sl, u blizini kompjutera, telefona, TV-a ili radija. (vladar 2. kuce u znaku Blizanci). Rekla sam joj, takodje, da potrazi u suncanom hodniku, sobi sa najvise prozora, dnevnoj sobi, sobi gde deca provode najvise vremena, u sobi gde drzi pozlacene stvari, sobi sa skupim namestajem, u kutiji gde deca drze igracke ili u sobi gde deca spavaju. (Tacka Fortune je u znaku Lava). Takodje sam joj rekla da trazi u blizini bele i plave boje (Venera je u vezi sa ovim bojama).

21. juna 2012 "Leighleigh0" se javila:

"Hvala vam mnogo! Nasla sam je u sobi gde gledamo TV u kutiji gde deca drze flomastere!!! Inace soba je belo/plava i ima knjige na policama. Zaista sam vam zahvalna!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!