Horarna astrologija

GDE JE MOJ MIKROFON?

U horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma 11.septembra 2008. naisla sam na post sledece sadrzine:

"Imam mikrofon za kompjuter ali sada ne mogu da ga nadjem. Trazila sam ga skoro i nisam uspela da ga nadjem. Mozete li mi pomoci da ga nadjem?- Neptune Rising".

Pogledajte kartu za datum, mesto i vreme kad je "Neptune Rising" postavila pitanje:

Cim sam videla kartu bilo mi je jasno da ce naci mikrofon! Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce mikrofon biti pronadjen:

Vladalac 2. kuce je Mars u Vagi kao da je u 12. kuci (vladalac je manje od 5 stepena udaljen od vrha 12 .kuce).

Rekla sam joj da je mikrofon dobro sakriven, na nekom tamnom mestu, u pokrovlju (vladalac je u Vagi) i da gleda u blizini nekih medicinskih "stvari". Sa Tackom fortune u 4 kuci rekla sam joj da je kod kuce na sigurnom i bezbednom mestu.

Rekla sam joj da trazi na jugoistoku (vladalac 2 .kuce je u 12.kuci) ili na severu (Tacka fortune je u 4. kuci) i kad ode u potkrovlje da pretrazi prostor na suprotnoj strani od vrata i to samo levu stranu (vladalac 2 .kuce je u padajucoj kuci). Takodje sam joj rekla da trazi u blizini bele ili plave boje (vladalac 2 .kuce je Vagi).

Rekla sam joj da ode u pravcima koje sam joj sugerisala i da se skoncentrise na sugerisane boje i da trazi u njihovoj blizini. Rekla sam joj takodje da ce ga sigurno naci!

Nakon 2 sata i 11 minuta "Neptune Rising" se javila :

"Ovo je neverovatno! Ja zivim u potkrovlju! Nasla sam ga! Bio je pored komjutera, zaista odlicno sakriven i taj deo je u velikoj tami (Tacka fortune u blizini Ur). Bio je prosto prekriven zicama i kablovima od kompjutera. To mesto je na suprotnoj strani od vrata i bas na levoj strani sobe, kao sto ste rekli! Ovaj vas savet je bio kljucan za moje pretrazivanje, inace bih utrosila silno vreme pregledajuci potpuno nepotrebne stvari. I jos nesto. Mikrofon sam nasla u blizini mirisljavih ulja koje koristim na preporuku lekara! Inace moj sto za komjuter je bele boje!! Moram jos nesto da izgubim, ovo je fantasticno :-))!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!