Horarna astrologija

MAMA I SESTRA SU NESTALE - DA LI SU POVREDJENE?

3. juna 2011. u Horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma ugledala sam post sledece sadrzine:

"Trenutno sam veoma zabrinuta. Moja sestra i moja mama izasle su kolima nocas u provod oko 1h ili 2h i jos se nisu vratile (sad je 10:30h ). Zovem ih na mobilni, one se ne javljaju. Obicno dolaze kuci oko 7h ujutru, tako da bas brinem da nisu imale neki sudar. Da li su one dobro ili su mozda povredjene? - SniperBomber328"

Evo "SniperBomber328-ove" karte:

Najpre moramo videti koja planeta predstavlja nestale osobe - mamu i sestru. Mamu predstavlja vladar 10. kuce, Venera, a sestru predstavlja vladar 3. kuce, kao sto vidimo opet Venera! Zatim, proveravamo da li postoje indikacije da ce biti nadjene? Da, postoje:

Odgovorila sam joj da nema potrebe da brine, da su one dobro i da nisu povredjene.

Njena mama i sestra su predstavljene Venerom u sopstvenom znaku, direktnom hodu, u ugaonoj kuci - to ukazuje da gde god da su one uzivaju u trenutnoj situaciji. Posto je planeta u ugaonoj kuci, to znaci da one imaju moc da deluju, tjs one nisu povredjene.

Nakon mog odgovora "SniperBomber328" se javila:

"Hvala vam, bili ste u pravu! One su uzivale i dosle su kuci dan kasnije u 1h ujutru! Bila sam tako uplasena, a sve se lepo zavrsilo. Nadam se da se ovo nece vise ponoviti, bas sam bila mnogo zabrinuta!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!