Horarna astrologija

GDE SU MOJE MAKAZICE?

6. Juna 2022. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum" - a procitala sam post clana "Columbine" sledece sadrzine:

"Molim vas, mozete li mi pomoci da pronadjem dva para veoma ostrih makazica koje sam stavila na sigurno mesto? Pronasla sam ove makaze pre nekoliko meseci dok sam nesto sredjivala. Pripadali su mojoj pokojnoj majci. Bile su toliko ostre da sam ih negde ostavila na cuvanje jer nisam zelela da ih moja mlada unuka pronadje. Sada ne mogu da ih nadjem nigde, iako sam trazila na svim najverovatnijim mestima. Bilo koje uputstvo primicu sa zahvalnoscu."

"Columbine" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

7. Juna 2022. ja sam odgovorila:

Vidimo da je vladar 2. kuce rx a to je siguran znak da ce makaze biti nadjene!
Tacka Fortune je u 8.kuci u znaku Vage. One mogu biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi na spratu, u sobi za goste, u ormanu, u kutiji sa nakitom, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina, na polici, medju stvarima vaseg partnera ili medju stvarima koje koristite kad se bavite vasim hobijem. Tacka Fortune u 8. kuci znaci da je predmet potpuno van vidokruga. Proverite bilo koje mesto gde postoji vodovod: kupatilo, kuhinja, podrum. Posto je vladar u znaku Vodolije one mogu biti u blizini elektricnih uredjaja.

Istog dana, 7. Juna 2022. "Columbine " se javila:

"Jedne makaze sam pronasla u kuhinji, u fijoci ormana, ispod elektricnog uredjaja za kuvanje, a druge makaze sam pronasla u prostoriji na spratu. Vas odgovor me je naterao da pogledam i potrazim mnogo pazljivije! Puno vam hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!