Horarna astrologija

DA LI JE OVO ZAISTA MADELEINE McCANN - DEVOJCICA KOJA JE NESTALA?

Tada trogodisnja Madeleine nestala je 3. maja 2007. godine iz apartmana u portugalskom odmaralistu Praia da Luz. Otkad je pocela potraga za nestalom devojcicom, sa svih strana sveta javilo se vise svedoka koji su tvrdili da su je videli. Nazalost, ni jedna dojava do sada (februar 2013.) nije pomogla policijskim istraziteljima.

7. februara 2013. na zahtjev Scotland Yarda novozelandska policija uzela je DNK devojcice ciji identitet nije poznat, a koja navodno jako lici na nestalu Britanku Madeleine McCann. Na ovaj potez istrazitelji su se odlucili, jer je vise puta policija dobila prijavu u vezi devojcice s Novog Zelanda.

8. februara 2013. procitala sam post sledece sadrzine u Horarnoj sekciji foruma "Astrodienst":

"Upravo sam procitala clanak da ce biti ispitan DNK devojcice koju je nekoliko osoba prijavilo policiji jer mnogo lici na nestalu Madeleine McCann. Mozete li da analizirate moju horarnu kartu za pitanje: Je li to zaista Madeleine McCann? - viola magmar"

Evo karte za vreme i mesto kad je "viola magmar" postavila pitanje:

Odgovorila sam joj istog dana i moj odgovor je bio sledeci:

Posto se radi o devojcici, nju predstavlja vladar 5. kuce, a to je Mesec u znaku Jarca. Najpre, Mesec je u praznom hodu, a to znaci da "nema nista od toga", nece biti nekih velikih promena u odnosu na situaciju kad je pitanje postavljeno. Mesec je u izgonu i peregriniran (bez osnovnog dostojanstva) i sve ovo nam govori da je to "pogresna" devojcica.

Za razliku od nase, strana stampa je vec 13. februara 2013. objavila da je DNK analiza pokazala da devajcica sa Novog Zelanda nije Madeleine McCann!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!