Horarna astrologija

GDE JE MOJ MACAK?

19. aprila 2016., u Horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" paznju mi je privukao ovaj post clana "Sanja" :

"Gde se nalazi moj macak Maconi? Zivimo na cetvrtom spratu, macak je nestao pre skoro 12h, izasao je na krov i od tada ga nema. Isli smo oko zgrade da vidimo da nije pao sa krova, ali nismo ga videli, ne znamo da li je uopste ziv. Hvala unapred na odgovoru, znacilo bi mi puno! "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Sanja"postavila pitanje:

Istog dana sam joj odgovorila:

Macak je predstavljen Venerom u znaku Ovna (za manje zivotinje gledamo vladara 6.kuce). Ako je napolju, on moze biti blizu peskovitog zemljista ili orace zemlje ili u blizini borove sume. Takodje moze biti u blizini pekare, berbernice, sportske arene/kluba, bolnice ili zubne ordinacije. Potrazite ga na Jugoistoku u blizini bele, plave, otvoreno zelene, roze i limun zute boje.

On takodje moze biti u blizini mocvare, bazena, lokacija koje su podlozne poplavama, u blizini kontejnera, u blizini zimzelenog drveca, u blizini reke (POF je u znaku Skorpije). Traziti ga Severozapadu u blizini bordo, braon ili crne boje.


Istog dana popodne "Sanja" se javila:

"Nasli smo ga, ali od plakanja nisam stigla da se ranije javim. Hvala od srca! Nasli smo ga u zgradi cija je garaza poplavljena, na izlazu iz garaze su kontejneri, s druge strane zgrade je frizerski salon. Okolo zemlja, livada i suma. Zgrada je braon boje, a plocice na kojima je lezao su bordo boje. Hvala jos jednom, mislila sam da je mrtav! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!