Horarna astrologija
moja maca

JE LI MOJA NESTALA MACKA ZIVA?

29.juna 2013. dobila sam email sledece sadrzine:

"Molim Vas da mi pomognete! Javljam se iz Travnika, 29.6.2013. u 14:35h. Macka mi je nestala u noci 16. 6. na 17.6. 2013, od tada je trazim ali bezuspesno! Polepila sam plakate po gradu, objavila oglas na radiju, ali niko je nije video. Zanima me sta je sa njom i ako je ziva da li ce se vratiti. Molim Vas da mi pomognete jer nemam vise kome da se obratim a ova neizvesnost je nepodnosljiva. Unapred hvala, Sanja."

Evo karte koju sam uradila za momenat kad sam procitala i razumela njeno pitanje:

Moj odgovor je bio sledeci:

Vasa macka je predstavljna Venerom, vladarom 6. kuce, i POF-om. Mesec, vas ko-vladar, ima neometan aplikacioni aspekt sa Venerom, znaci macka ce biti nadjena! Ona je u komsiliku (vladar je u derivatnoj 3. kuci) u blizini kockarnice, kladionice, bara, pozorista, cirkusa, kafane, sportske arene ili u blizini parka, igralista...(Venera je u znaku Lava).

Kako je POF u znaku Device ona moze biti i u blizini doktorske ordinacije, saune, veterinara, hemijskog ciscenja, prodavnice, apoteke, zooloskog vrta, ili policijske stanice. Treba je traziti na Jugozapadu (i Venera i POF su kucama koje oznacaju ovu direkciju) a u blizini plave ili bele boje (Venera je u vezi sa ovim bojama).

U kartama sa ovim tipom pitanja, "da li je ziva?", ja koristim tacku "Part of death" i njenog dispozitora. Ovde je "Part of death" na 1 Ovna 22, dispozitor je Mars, vidimo da Venera nije imala separacioni aspekt sa Marsom, znaci macka je ziva!!

8. jula 2013. Sanja se javila:

"Samo da Vam javim da je macka nadjena sinoc oko 22h!! Nadjena je u blizini zgrade u kojoj zivim, a preko puta je doktorska ordinacija, bili ste u pravu!! Hvala Vam mnogo, vase reci su me drzale u nadi da ce se pojaviti. Veli pozdrav i svako dobro Vam zelim!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!