Horarna astrologija

GDE JE EMINA MACKA?

1. septembra 2009., u Horarnoj sekciji "Node-o-rama " foruma, paznju mi je privukao post clana "Molly" sledece sadrzine:

"Macka moje sestre Emi je nestala pre neki dan. Da li ce biti nadjena? Nadamo se da je u necijoj kuci i da uziva u gostoprimstvu."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Molly" postavila pitanje:

Najpre moramo da odredimo vladaoca za macku. Sestra Emi je predstavljena vladaocem 3. kuce, Ju rx, a njena macka je predstavljena vladaocem njene derivatne 6. kuce, Ve. Zatim proveravamo ima li naznaka da ce macka biti nadjena i nalazimo sledece:

Posle ovih zapazanja, odgovorila sam da ce macka biti nadjena!

Posto je vladalac Ve u 10., ugaonoj kuci, rekla sam joj da ce macka biti brzo pronadjena i da ova pozicija znaci da je macka ili kod Molly-ne majke ili na nekom javnom mestu.

Posto je Ve u znaku Lava (Lav je prirodni vladalac 5. kuce horoskopa koja je u vezi sa sportom i zabavom) rekla sam joj da macka moze biti u blizini kockarnice, pozorisita, cirkusa, sportske arene ili terena za golf.

Tacka Fortune u znaku Riba u derivatnoj 3 kuci ukazuje na to da je macka u susedstvu, ne tako daleko od Eminog doma.

Ono sto me je brinulo je cinjenica da je Ve, macka, na 7Lava01 u konjunkciji sa nesretnom fiksnom zvezdom Praesaepe (7Lava12) koja oznacava ubistvo, tragediju, ali zaista nisam imala srca da joj kazem da ce macka biti mrtva.

Vec sutradan, 2. septembra 2009., Molly se javila:

"Ispostavilo se da ste bili sasvim u pravu kad ste rekli da cemo je naci na javnom mestu i to u blizini terena za golf. Moja sestra je na nekoliko mesta ostavila obavestenja sa molbom da ako neko primeti njenu macku da joj se javi. Neko se javio telefonom (Mesec prenosi svetlost od Me, vladaoca 12. kuce u 12. kuci - sasvim odgovarajuci opis za "neko"), zatim od Ve, macke, do Ju rx, sestre), i rekao da je video macku u blizini terena za golf. Emin sused je otisao i doneo ono sto je ostalo od macke. Da, to je bila ona, sva rastrgana, verovatno od kojota kojih ima dosta u ovom mestu."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!