Horarna astrologija

GDE JE MOJA LUPA?

Tog dana mi je na poslu trebala lupa i nikako nisam mogla da je nadjem. Zadnje cega se secam u vezi lupe bilo je da sam je ponela kad sam poslovno isla u "Iritel" da odnesem plocice na masinsko ulaganje. Ponela sam je za svaki slucaj jer se radilo sa SMD komponentama, koje su malih dimenzija, pa su im takve i oznake na njima. Ne mogu tacno da se setim da li sam je stavila u kutiju sa plocicama ili u moju tasnu, ali se secam da sam je u "Iritelu" upotrebljavala. Danas, posle 3 dana, lupu nisam mogla da nadjem ni kod mene u tasni, ni u fijoci stola za kojim radim. Posto cu u "Iritel" ici tek kroz nekoliko dana, a lupa mi je potrebna na poslu, razmisljala sam gde bi mogla da bude: ili je ostala tamo, ili mi je neki kolega sa posla uzeo pa nije vratio. Nisam htela da dizem "galamu" dok prvo ne proverim u "Iritelu".

Tog dana, kasno uvece, pred spavanje, rekla sam sebi, pa sto ne bih pogledla u kartu i videla gde je moja lupa?

Evo karte:

Kao prvo, cim sam pogledala kartu bilo mi je jasno da je lupa ipak kod mene (vladalac 2.kuce u prvoj u tesnoj konjukciji sa ASC-om)!! Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce lupa biti pronadjena! Podjimo redom:

Znaci, lupa je kod mene i bice pronadjena. Prvo mesto gde treba traziti je tamo gde je vladalac 2.kuce. Vladalac je u prvoj kuci, a prva kuca predstvalja ulazni hol, prilaz i prednja vrata ! U blizini prednjih vrata imam komodu na koju odlazem svoju tasnu po ulasku u stan. Ona je braon boje (vl.2.kuce u Skorpiji) a i tasna mi je braon boje! Znaci, lupa je ipak u tasni! Odlazim do predsoblja, uzimam tasnu i prebacujem je na krevet u sobi. Otvaram je i izrucujem sve na krevet. U tasni imam dve stvari braon boje: novcanik i telefonski imenik. Novcanik sam koristila ovih dana i znam da lupa nije tamo, zato uzimam telefonski imenik i vec vidim da je lupa tu, zavukla se izmedju listova!

Interesantno je da je Tacka fortune, obzirom da je u 2. kuci takodje ukazivala da cu lupu pronaci u tasni, jer kao sto znate 2.kuca oznacava mesta gde se cuva novac ! Tacka fortune je u znaku "Jarca", a "Jarac" se povezuje sa jugom, kad su strane sveta u pitanju, i samo da dodam, da se krevet na kome sam izrucila stvari nalazi na juznoj strani moga doma!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!