Horarna astrologija

GDE SU MOJI KLJUCEVI?

Kada sam 30. avgusta 2010. posetila Astrodienst Forum, paznju mi je privukao post "Rainbird" sa naslovom "Gde su moji kljucevi?" Nikakvo objasnjenje nije dato osim karte za datum, mesto i vreme kad je pitanje postavljeno:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce kljucevi biti nadjeni:

Posto je vladalac 2. kuce, Me rx, u promenljivom, dvojnom znaku, rekla sam joj da trazi unutar necega, kutije, kofera, torbe, fijoke, ormana...

Posto je Tacka fortune u Jarcu rekla sam joj da kljuceve trazi u blizini poda, frizidera ili zamrzivaca, na tamnim i nedostupnim mestima, u blizini mesta gde se cuvaju drva, u blizini uglova u prostoriji.

Posto je Tacka fortune u 9 kuci, rekla sam joj da kljuceve trazi u blizini predmeta koji su u vezi sa crkvom, univerzitetom ili zakonom, ili pak u blizini fotografija sa odmora ili reklama/literature za turisticka putovanja...

Rekla sam joj takodje da trazi u blizini crne (Jarac-crno) boje.

Sutradan se "Rainbird" javila :

"Nasla sam ih! Bili su u koferu tamno plavo/crne boje. Kofer je bio na podu u uglu prostorije. Unutar kofera bile su moje fotografije! Sto je najcudnije, proslog meseca sam stavila sasvim beskorisno pruce pored kofera. (Tacka fortune u Jarcu). Hvala puno na odgovoru! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!