Horarna astrologija

GDE JE KLJUC?

Kada sam 30. maja 2009. posetila AstrologyHoroscopes.com Wisdom Forum paznju mi je privukao post sa naslovom "Horary question" sledece sadrzine:

"Pre nekoliko dana primetila sam da jedan od kljuceva nije na uobicajenom mestu, trazila sam ga svuda po kuci, ali ne mogu da ga nadjem. Gde mogu da nadjem kljuc koji mi nedostaje? - Pavla"

Posto ona nije ostavila podatke za vreme i mesto kad je postavila pitanje, ja sam uradila kartu za datum, mesto i vreme kad sam razumela njeno pitanje:

Kao i obicno, prvo proveravamo ima li naznaka da ce kljuc biti nadjen i nalazimo sledece:

Na ovo pitanje je vec jedan clan foruma odgovorio tvrdeci da kljuc verovatno nikad nece biti nadjen!

Ja sam u mom odgovoru rekla da ce, na osnovu moje karte, kljucevi sigurno biti nadjeni! Posto je vladalac 2. kuce, Saturn, u dvojnom znaku, rekla sam joj prvo da pogleda u blizini vode, a posto je zajedno sa Mesecom u 9.kuci, rekla sam joj da kljuc najpre trazi u blizini posudja ili u blizini predmeta od srebra; znaci, nakon svega ovaga namece se kuhinja kao moguce mesto gde treba traziti kljuc!

Posto je vladalac 2. kuce, Saturn, u dvojnom znaku rekla sam joj da je kljuc unutar necega: kutije, dzepa, kofera, ili u nekoj kesi ili je mozda ispod necega.

Posto je vladalac 2. kuce, Saturn, u 9. kuci, rekla sam joj da kljuc trazi u blizini predmeta koji su u vezi sa crkvom, univerzitetom ili zakonom, ili pak u blizini fotografija sa odmora ili reklama/literature za turisticka putovanja i to na polici koja je visoko.

Rekla sam joj takodje da trazi u blizini crne (Saturn-crno) i zelene ili sive boje (Devica-zeleno, sivo).

Istog dana Pavla se javila :

"Nasla sam ga! Bio je na polici u kujni u jednom rancu zelene boje koji sam nedavno nosila prilikom putovanja na jednu destinaciju (bas je zagonetna!). Jos uvek se u njemu nalazi turisticka literatura za to mesto, a kljuc sam nasla u jednom od mnogobrojnih dzepova koje ovaj ranac ima!! Hvala puno na odgovoru! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!