Horarna astrologija

GDE SU KLJUCEVI?

Kada sam 23. maja 2009. posetila Horarnu sekciju "Astrodienst Forum "- a, paznju mi je privukao post clana "Creative" sledece sadrzine:

"Pomoc! Izgubila sam kljuceve! Ne mogu ih naci! Da li su jos uvek negde kod mene?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Creative" postavila pitanje:

Kao i obicno, prvo proveravamo ima li naznaka da ce kljucevi biti nadjeni i nalazimo sledece:

Rekla sam joj, da ne brine i da ce kljucevi biti nadjeni. Posto je vladalac 2. kuce, Jupiter, u angularnoj kuci, rekla sam joj da su kljucevi u njenoj blizini i da ce ih brzo i lako naci! Posto je vladalac u konjukciji sa Neptunom, a Neptun predstvalja predmete od stakla ili ogledalo, rekla sam jo da najpre trazi u blizini predmeta od stakla ili u blizini ogledala. Rekla sam joj da su kljucevi u blizini ili na zemlji i da su dobro sakriveni (vladalac je u fiksnom znaku).

Takodje sam joj preporucila da pogleda u blizini TV-a, telefona, muzicke linije... (vladalac je u Vodoliji, a Vodolija sa svojim vladaocem Uranom predstavlja hightech predmete). Preporucila sam joj da gleda u blizini crvene, plave i indigo boje i to na istoku svoga stana (Jupiter oznacava tamnije nijanse crvene i plave a vodolija indigo boju, a posto je vladalac u 1. kuci, to oznacava da su kljucevi na istoku).

Posle samo jednog dana "Creative" se javila :

"Nasla sam ih! Vasa analiza je bila tacna! Nasla sam ih ispod kauca na podu u blizini mog telefona! Kad ste mi predlozili da pogledam u blizini telefona, setila sam se da je juce, kad sam usla u kucu, telefon odmah zazvonio i ja sam stavila kljuceve na kauc i podigla slusalicu. Kasnije, kad su mi kljucevi bili potrebni, ja sam ih trazila ispod i na kaucu, ali ih nisam videla (vladalac je u fiksnom znaku, kljucevi su bili dobro sakriveni). Ali kad ste mi vi rekli da su u blizini telefona i da su u blizini staklenih predmeta, resila sam da detaljno pogledam jos jednom i nasla sam ih! Samo da vam kazem da je moj telefon tamno plave boje i da stoji na staklenom stocicu u blizini mog kauca, a kljuceve sam nasla na podu u blizini crvenog tepiha!! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!