Horarna astrologija

GDE JE MOJA NARUKVICA?

11. avgusta 2010. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum"- a procitala sam post sledece sadrzine:

"Cerka mi je poklonila divnu tirkiznu narukvicu, koju sam u subotu uvece skinula i stavila na stocic, ali sada ne mogu da je nadjem. Moj muz je tu drzao i neke racune, pa se plasim da je on nije bacio. Zahvaljujem svima koji mi mogu pomoci da je pronadjem! - "Lisa"

"Lisa" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce narukvica biti nadjena? Da, postoje:

Naravno, odmah sam joj rekla da ne brine i da ce je naci. Rekla sam joj da je unutar necega: kutije, kofera, torbe, dzepa, fijoke, ormana gde drzi odecu, ispod ili izmedju necega (vladar, Merkur, je u promenljivom znaku, Devici, kao umetnuta Tacka fortune), u kuci (kad god je vladar u Devici, Blizancima, Vagi i Vodoliji to je znak da je izgubljen astvar u kuci), u blizini vode, predsoblja ili sobe unutar sobe . Rekla sam joj da trazi na mestima gde ima puno svojih stvari (vladar, Merkur, je u "drustvu"sa jos 3 planete u istoj kuci).

Tacka fortune je u Biku, u 1.kuci, umetnuta, pa sam joj preporucila da trazi u prizemlju, u sobi koja ima keramicke plocice na podu, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, u kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u novcaniku, torbi, u kesi ili kutiji koju je dobila kad joj je cerka poklonila narukvicu.

7. septembra 2010., "Lisa " se javila:

"Ne mogu da verujem da sam je nasla tacno na mestu koje ste mi vi preporucili! Ona je bila u tamnom ormanu koji koristim za odlaganje mojih stvari u dzepu mog kofera. Hvala vam na pomoci!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!