Horarna astrologija

GDE JE MOJA LICNA KARTA?

3. maja 2011. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum"- a foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Vec nekoliko dana trazim licnu kartu i ne mogu da je nadjem. Potrebna mi je da bih se prijavila za polaganje ispita. Zadnji rok za prijavu je 9. maj 2011. pa vas molim da mi pomognete da je nadjem. Gde je moja licna karta, da li je u mom domu i da li cu je naci? Molim vas pomozite mi! - Tulip"

"Tulip" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao i obicno, prvo proveravamo postoje li indikacije da ce licna karta biti nadjena i nalazimo sledece dokaze da hoce:

Naravno, odmah sam joj rekla da ne brine i da ce je naci!

Rekla sam joj da je licna karta u kuci (kad god je vladar u Devici, Blizancima, Vagi ili Vodoliji to je znak da je izgubljena stvar u kuci) i da je blizu (vladar, Sa rx, je u ugaonoj kuci). Takodje sam joj rekla da trazi na mestima gde ima mnogo kretanja (vladar, Sa rx u kardinalnom znaku). Posto je vladar u znaku Vage, rekla sam joj da licna karta moze biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina...

Rekla sam joj takodje da je licna karta unutar necega: kutije, kofera, torbe, kese, fijoke, ormana, (POF/Tacka fortune u promenljivom znaku) i da pogleda na mestima u blizini nekog grejnog tela, u sobi gde se odrzavaju zabave za goste, u sobi gde drzi polise osiguranja, u sobi gde drzi kucne ljubimce (POF u znaku Strelca).
Takodje sam joj preporucila da trazi na mestima na istoku (POF u 1. kuci) kao i u blizini crvene i plave boje (POF u Strelcu).

Vec sutradan "Tulip" se javila:

"Hvala Vam! Danas sam je nasla u mojoj spavacoj sobi u ormanu u istocnom delu mog stana; bila je u belo/crvenoj kesi koju koristim kad idem u kupovinu (POF/Strelac-crveno, Sa rx / Vaga-belo). Bili ste u pravu, bila je unutar te kese sa puno drugih stvari i bas sam se cudila kako sam je tako neodgovorno ostavila u toj kesi medju svim tim stvarima!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!