GDE JE MOJA LICNA I BANKOVNA KARTICA?

Kada sam 23. oktobra 2019. posetila Horarnu sekciju "Forum.hr" foruma, paznju mi je privukao post clana "Ivana2001" sledece sadrzine:

"Postovani, molim Vas za pomoc ocajna sam. Izgubila sam svoju licnu a s njome i bankovnu karticu tekuceg racuna! Kao da su odjednom u zemlju propale.... Zadjnji put sam ih aktivno koristila kada sam isla u banku, bio je 18.oktobra 2019, mislim da sam ih stavila u dzep jakne, nisam tad kod sebe imala torbu i otad im se gubi svaki trag.... Ali kako sam bila zauzeta preko vikenda i na poslu tek jutros sam primetila da mi fale! Bila sam u banci da proverim, tamo nisu, iako sam mislila da sam ih tamo zabunom ostavila. Ne znam da li su obe kartice na istom mestu, ali zajedno sam ih zadnji put vidjela i koristila, iako mi je licna daleko vaznija!"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Ivana2001"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo 2 pokazatelja da ce kartice biti nadjene:

Istog dana sam joj odgovorila:

Isti znak na vrhu 1. i 2. kuce znaci da je izgubljena stvar jos uvek u posedu vlasnika. Prvo potrazite u blizini vrata, prozora ili u prolazu izmedju dve sobe (vladar, Mesec je u blizini vrha kuce), na nizim mestima, u blizini zemlje. Traziti na levoj strani mesta koja cu predloziti (vladar, Mesec je u padajucoj kuci).
One mogu biti u suncanom hodniku, sobi sa najvise prozora, dnevnoj sobi, sobi gde deca provode najvise vremena, u sobi gde drzite pozlacene stvari, sobi sa skupim namestajem, u kutiji gde deca drze igracke ili u sobi gde deca spavaju.

Traziti na Severoistoku u blizini boja: bela, zuckasta, srebrna, lila, siva, otvoreno plava ili zelena

25. oktobra, posle 2 dana, "Ivana2001" se javila:

"SVAKA CAST! Pronasla sam ih tocno kako ste napisali, na lijevoj strani suncane sobe s puno prozora izmedju vrata, okruženo bojama koje ste naveli!! VRLO PRECIZNO I DETALJNO! Hvala Vam do neba! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!