GDE JE MOJA LICNA KARTA?

13. sep. 2013. posetila sam Forum.hr i paznju mi je privukao post clana "Belle Ballerina" sa naslovom "Gdje je moja licna karta?"- "Molim za pomoc! Pre nekoliko dana sam izgubila licnu kartu, a u narednoj nedelji ce mi trebati radi nekih papira. Secam se da sam je zadnji put videla u novcaniku, i koliko znam nisam je vadila uopste sve do pre nekoliko dana kad sam je isla kopirati. Otad je nema i ne mogu da je nadjem!" Ona je poslala i kartu, pa evo karte za datum, mesto i vreme kad je pitanje postavljeno:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce licna karta biti nadjena? Da, kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce licna karta biti nadjena:

Moj odgovor je bio sledeci:

Vladar 2. kuce je Mesec u 8 kuci u Jarcu. I POF i vladar su u kuci koja sledi pa ona nije tamo gde obicno stoji, duze se trazi, i na desnoj je strani mesta koja cu ti predloziti za trazenje. Treba je traziti na visim mestima (Mesec, vladar licne karte je u kardinalnom znaku), u sobama na gornjem spratu, na mestima gde ima mnogo kretanja. Ona je unutar necega (POF je u promenljivom znaku), kutije, kese, pisma, kofera, torbe, fijoke, ormana, u kuci, na mestima u blizini vode, kupatila, kuhinje, predsoblja ili u sobi unutar sobe, u blizini predmeta od zlata ili bakra. Moze biti u ormanu sa odelom , sobi za rucavanje, u koferu sa knjigama, na/u stolu na kome se uci, u sobi gde vezbate, gde drzite kucnog ljubimca, u sobi koju koristite za posao koji radite kod kuce, u sobi koju izdajete, ili u sobi gde je bolesna osoba ili u sobi gde ucite.

Posle 2 dana "Belle Ballerina" se javila!

"Hvala, nasla sam je! Bila je, kao sto ste rekli, u torbi u ormaru na gornjem spratu! Mislila sam da cu morati raditi novu! Hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!