GDE JE MOJA LICNA KARTA?

8. avgusta 2012. posetila sam Forum.hr i paznju mi je privukao post clana "Nacafaca" sa naslovom "Gdje je moja licna karta?" Ona je poslala i podatke za kartu, pa evo karte za datum, mesto i vreme kad je pitanje postavljeno:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce licna karta biti nadjena? Da, kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce licna karta biti nadjena:

Moj odgovor je bio sledeci:

Licna karta je predstavljen Venerom na 1. stepunu Raka. To znaci da je ona u blizini prozora, vrata, na mestima gde ima puno kretanja ili u nekoj kutiji ili paketu koji ce biti prenet na novu lokaciju. Moze biti u kuhinji, u blizini mesta gde je cesma, u ormanu za posteljinu, spajzu, u sobi sa obicnim ili jeftinim namestajem, u sobi gde se familija okuplja da prica o porodicnim stvarima, u sobi gde se drze stvari sentimentalnog znacaja, u sobi sa najvise prozora, u sobi koju obicno koristite za popodnevni odmor, u sobi gde drzite stvari od porcelana. Rekla sam joj takodje da trazi u blizini bele i plave boje (vladar 2. kuce je Venera), a kad je strana sveta u pitanju rekla sam joj da trazi na jugu ili jugozapadu. (vladar 2. kuce je u 10. kuci a POF u 9. kuci).

Takodje sam joj rekla da potrazi u kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u novcaniku ili torbi (POF je u znaku Bika).

Istog dana "Nacafaca" se javila!

"Nasla sam je, bila je u kuhinji, na subleru i to u novaniku ali u nekoj levoj pregradi koju nikada ne otvaram i pojma nemam kako sam dosla na ideju da je tu stavim. Inace jeste to najprometnije mesto u stanu i zaista je jug u pitanju. Hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!