Horarna astrologija

GDE JE MOJA LEGITIMACIJA ZA POSAO?

14. decembra 2012.god. procitala sam post sledece sadrzine u Horarnoj sekciji "Izgubljeno & Nadjeno" foruma "Astrologija za pocetnike":

"POMOC! HITNO MI JE! Molim ko moze da pomogne! Gde mi se nalazi dokumenat-papir, tj. moja legitimacija za posao? - Andjela"

Evo karte za vreme i mesto kad je "Andjela" postavila pitanje:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce legitimacija biti nadjena. Da, postoje:

Odgovorila sam joj istog dana i moj odgovor je bio sledeci:

Moze biti u sobi na gornjem spratu u blizini grejnog tela, najvecoj sobi u kuci/stanu, u sobi gde se odrzavaju zabave za goste, u sobi gde drzite polise osiguranja, u sobi gde drzite kucne ljubimce, u sobi gde drzite religioznu ili univerzitetsku literaturu, u blizini mesta sa religioznim stvarima (ikone, svecnjaci) ili na mestima gde cuvate vunene stvari, ili u sobi sa najskupljim namestajem (vladar 2. kuce, Sunce, u znaku Strelca).

Ako gledamo poziciju Tacke Fortune onda moze biti u suncanom hodniku, sobi sa najvise prozora, dnevnoj sobi, sobi gde deca provode najvise vremena, u sobi gde drzite pozlacene stvari, sobi sa skupim namestajem, u kutiji gde deca drze igracke ili u sobi gde deca spavaju. Pogledati na mestu na kome ti provodis najvise vremena, takodje pogledati u ulaznom holu, verandi, u blizini prednjih vrata ili prozora kuce/stana. Takodje treba traziti u odeci koju si nedavno nosila (Tacka Fortune u 1. kuci). Traziti u blizini crvene i zute boje (Sunce je u vezi sa ovim bojama kao i znak Lava u kome se nalazi Tacka Fortune).

Nakon samo 12 minuta od mog odgovora "Andjela" se javila!

"PRONADJOH !... Stalno nesto gubim iako vodim racuna o svemu. Evo da kazem: legitimacija je bila u blizini radijatora, u blizini crvene boje i garderobe koju sam do pre sat-dva nosila u masi drugih papirica... (vladar Sunce u promenljivom znaku). Hvala ti beskrajno i zelim ti srecu na svakom koraku!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!