GDE JE MOJ LANCIC?

31. decembra 2016., u Horarnoj sekciji foruma "Forum.hr" paznju mi je privukao ovaj post clana "TotallyAria" :

" Izgubila sam lancic koji sam dobila od krstene kume, nema ga vec par dana, ima li nade da cu ga pronaci? Pitanje sam postavila 31. decembra 2016. u 19:32 u Splitu."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "TotallyAria"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce lancic biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Nacices ga sigurno jer je on predstvaljen retrogradnom Merkurom, vladarom 2. kuce!
POF je u znaku Device u 2. kuci. On moze biti u ormanu sa odelom ili u ormanu sa hranom, spajzu, sobi za rucavanje, u koferu sa knjigama, na/u stolu na kome se uci, u sobi gde vezbate, gde drzite kucnog ljubimca, u sobi koju koristite za posao koji radite kod kuce, u sobi koju izdajete, u sobi gde je bolesna osoba, u sobi gde ucite, u blizini medicinskih preparata ili pak nekih preparata za odrzavanje higijene. Obicno nije vidljivo, u dzepu, fijoci ili ormanu, kesi, pismu, ispod ili izmedju necega. Takodje moze biti na mestima gde se novac cuva, gde se cuvaju dragocenosti, u novcaniku, sefu, spavacoj sobi, kuhinji.
Traziti na Severozapadu (Vladar 2. kuce je u 5. kuci) ili Severoistoku (Tacka Fortune je u 2. kuci). Traziti u blizini boja siva, zuta, lila, zelena, plava, braon (Tacka Fortune je u znaku Device) a posto je Merkur retrogradan treba traziti i u blizini crne boje.

15.januara "TotallyAria " se javila:

"Nasla sam ga taman kad sam odustala, jer sam sve pretrazila i nista, jos sam pocela razmisljati da postavim pitanje je li u usisivacu :-). Uglavnom, cijelo vrijeme je bio u kutiji za nakit (gde se cuvaju dragocenosti). Bio je na samom dnu (ispod ili izmedju necega). Dno kutije je crne boje (retrogradni Merkur), a oko njega je bilo svakakvih boja, npr. lancic sa privjeskom od ametista (lila boja), i drugi lancici zlatne i srebrne boje. Kutija je bila u spavacoj sobi na Severozapadu, bas sve kako ste rekli! Hvala puno! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!