Horarna astrologija

GDE JE MOJ LANCIC?

"Ovo leto sam dobila lancic od krstene kume i nikad ga nisam ni nosila, samo sam ga spakovala, vratila se u ovaj grad gdje trenutno zivim ali se ne secam jesam li ga uzela sa sobom... i od tad ga nisam pronasla... Zanima me da li cu ga pronaci? Da li je izgubljeni lancic ovdje gdje zivim ili je ostao tamo gdje sam letovala? Pitanje sam postavila u Splitu u 12:49h."

Ovo je bio post clana "branke primorac" u horarnoj sekciji foruma "Forum.hr" na dan 10. oktobra 2013. god.

Evo karte za vreme i mesto kad je "branka primorac" postavila pitanje:

Prvo gledamo ima li dokaza da ce lancic biti nadjen i nalazimo sledece:

Istog dana sam joj odgovorila:

Ima nekoliko dokaza da ce biti nadjen. Posto vladar nije u 9. kuci, a ni POF (Tacka Fortune), to znaci da je lancic tu gde zivis.

On moze biti u ormanu, u spavacoj sobi, kuhinji, u blizini nekih tecnosti ili hemikalija, u sobi sa vlaznim podom, u blizini mesta gde drzite lekove, u blizini fotoaparata, na tajnom , skrivenom mestu ili u blizini nekih religioznih predmeta ili u blizini predmeta od stakla (POF u 2.kuci u znaku Riba). Treba ga traziti na nizim mestima, u blizini zemlje, odlicno je skriven, unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana...Najpre potraziti u blizini knjiga, novina (Saturn je u konjunkciji sa Merkurom) ili na mestima gde se cuva novac ili dragocenosti.

Potrazite ga na Jugu u blizini crne ili tamnozelene boje (Vladar 2.kuce, Saturn, u 10.kuci), ili na Severoistoku u blizini tirkizne ili bele boje (POF u 2.kuci u znaku Riba).

14.oktobra 2013. "branka primorac" se javila:

"Nasla sam ga bas tu gdje zivim, u spavacoj sobi, u blizini ormara, u kutiji, blizu stola sa knjigama i novinama, nize i u blizini prozora (pretpostavljam da je to povezano sa onim "blizu predmeta od stakla" i kao vrhunac, bio je kraj jorgana u nekakvoj tirkiznoj boji...! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!