Horarna astrologija

GDE SU MOJA DVA
LAKA ZA NOKTE?

"Negde sam ostavila dva laka za nokte (nisam uopste sigurna jesu li kod mene u kuci ili sam ih mozda ostavila kod decka) pa molim za pomoc da znam gde da ih trazim i da li su u mom domu... "

Ovo je bio post clana "gnjavez" u horarnoj sekciji foruma "Forum.hr" na dan 16. avgusta 2012. god.

Evo karte za vreme i mesto kad je "gnjavez" postavila pitanje:

Prvo gledamo ima li dokaza da ce lakovi biti nadjeni i nalazimo sledece:

Odmah sam joj odgovorila:

Kod kuce su, ne brini, nacices ih! (vladar 2.kuce je u 4 kuci, to kazuje da su lakovi u kuci)

Mogu biti u kuhinji, u ormanu za posteljinu, u sobi sa obicnim ili jeftinim namestajem, u sobi gde se familija okuplja da prica o porodicnim stvarima, u sobi gde se drze stvari sentimentalnog znacaja, u sobi koju obicno koristite za popodnevni odmor, u sobi gde drzite stvari od porcelana. U blizini vodovodnih cevi ili bilo kog mesta gde se drzi hrana. (vladar 2.kuce je u 4 kuci u znaku Raka)

Oni mogu biti u spavacoj sobi, kupatilu, u blizini nekih tecnosti ili hemikalija, u blizini mesta gde drzite lekove ili u blizini nekih religioznih predmeta. Ne vide se i potpuno su skriveni. Pogledajte na mestima gde se molite ili meditirate. (POF je u znaku Riba u 12.kuci) Potrazite na Severu ili Jugoistoku u blizini boja: belo, plavo

17.avgusta 2012. "gnjavez" se javila:

"Nasla sam ih, puno vam hvala! Bili su u mojoj spavacoj sobi, kod zida na severnoj strani na kojem je s druge strane bojler za centralno grejanje sa pripadajucim cevima (za vodu, ne plin), u ormanu koji je stvarno jeftin , unutrasnjost mu je bele boje, a kako je veci, u njemu, u jednom delu drzim torbe i lakovi su bili u plavoj torbi koju koristim samo zimi. I da, u toj sobi provodim vise vremena nego u ostalima, imam kutak sa svecama koji bi mogao spadati pod religiozne predmete za meditaciju i u toj sobi isto cuvam stvarcice koje su mi uspomene. "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!