Horarna astrologija

GDE SU MOJE KVADRATNE MINDJUSE?

8. novembra 2009. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum "- a procitala sam post sledece sadrzine:

"Kad god kupim kvadrate mindjuse vrlo brzo ih izgubim. Ne znam sta se to desava, evo, ove zadnje koje sam kupila ne mogu da pronadjem vec 3 dana. Gde su moje mindjuse?- Astrology girl"

"Astrology girl" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce mindjuse biti pronadjene:

Rekla sam joj da su mindjuse odlicno sakrivenae, da ce ih tesko naci i da je obicno neko drugi umesan u njihovo pronalazenje kao i da trazi na levoj strani mesta koja cu joj predloziti (vladalac 2.kuce je u padajucoj kuci). Rekla sam joj da trazi na visim mestima, policama, u sobama na gornjem spratu, na mestima gde ima mnogo kretanja (vladalac 2.kuce je u kardinalnom znaku i u 9. kuci) . Rekla sam joj da trazi u blizini lekova ili pak u blizini nekih preparata za ciscenje i da se ne vide, unutar su ili ispod necega kao i u blizini vode. (Tacka fortune u znaku Device, promenljivom znaku). Rekla sam joj da trazi na jugozapadnoj strani stana (Tacka fortune i vladalac 2.kuce u 9.kuci) u blizini crne(Saturn) i zute boje(Tacka fortune u Devici).

Posle samo 2 sata "Astrology girl" je javila da je pronasla mindjuse:

"Cim sam procitala vas post krenula sam u potragu! Nasla sam ih na vrhu kutije za prvu pomoc u kupatilu! Bile su ispod crnog ceslja i zute cetke za kosu. Inace kutija za prvu pomoc se nalazi na levoj strani kupatila i to bas na jugozapadu! Hvala puno! Verovatno sam ih tu ja spustila, a moja cerka obicno tu stavlja cesalj i cetku posle cesljanja i verovatno nije videla moje mindjuse, inace bi mi rekla. "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!