Horarna astrologija

GDE SU KLJESTA ZA ORAHE?

13. decembra 2010. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum"- a procitala sam post sledece sadrzine:

"Pre mnogo godina kupila sam ta kljesta u Nemackoj. Njih sam zapravo kupila mojoj majci, ali je ona u medjuvremenu umrla. Sad ne mogu da ih nadjem i sumnjam da ih je uzeo jedan clan nase familije. Ipak, skoro sam sigurna da sam ih koristila prosle godine. Gde su kljesta? - Sleepy Lady"

"Sleepy Lady" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao sto vidite, imamo nekoliko pokazatelja da ce kljesta biti nadjena:

Posto su i vladar 2. kuce i Tacka fortune u 3. kuci i u istom znaku, Jaracu, rekla sam joj da ce ga naci kod kuce (jer kardinalni znak oznacava mesta gde ima puno kretanja) i da trazi na levoj strani mesta koja cu joj preporuciti za trazenje (vladar i Tacka fortune su u padajucoj kuci). Preporucila sam joj takodje da trazi u blizini poda, na tamnim mestima i u blizi uglova...(vladar i Tacka fortune su u Jarcu ). Rekla sam joj da trazi na mestima gde odlaze/skladisti svoje stvari kao i u blizini stvari koje koristi kad ide na krace putovanje (vladar i Tacka fortune u 3. kuci sa jos 3 planete pored vladara). Sto se boja tice preporucila sam joj da trazi u blizini crvene, (Mars ), i crne (Jarac ), boje.

14. decembra 2010., "Sleepy Lady" se javila:

"Nasla sam kljesta za orahe i tako sam sretna! Bila su u kesi sa ukrasima za Bozic u prednjem levom uglu mog ormana. Pored te kese bila je i moja mala putna torba crne boje!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!