Horarna astrologija
knjiga

GDE JE KNJIGA?

Buduci da sam clan foruma "Astrologija za pocetnike", 3. maja 2013. u 19:20h, u rubrici "Izgubljene stvari", zapazila sam poruku "vreli_led"-a:

"Ne mogu nigde naci knjigu koju sam uzela iz biblioteke, ceo stan sam pretrazila. Da li se uopste nalazi u stanu? Pitanje postavljeno u Mostaru 03.05.2013 u 13:23h. Molim vas pomozite mi da je nadjem."

Evo karte za vreme i mesto kad je "vreli_led" postavila pitanje:

Posto sam videla da je prilicno uznemirena, moj odgovor na njenu poruku zapocela sam recenicom:

ASC je na najsretnijoj fiksnoj zvezdi Regulus a to nam vec na samom pocetku ukazuje da ces je naci!

Tacka fortune (POF) je u znaku Blizanaca u 10. kuci. To govori da treba potraziti unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana (POF je u promenljivom znaku ). Moze biti u sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, na mestu gde vam stoje stare novine, tamo gde drzite vazne papire kao sto su krstenice, vencanice i sl, u blizini kompjutera, telefona, TV-a ili radija. Moze biti i na poslu, u sefovskoj kancelariji, roditelj (majka) ili sef znaju gde je. Potraziti kraj temelja, greda, zidova (POF je u 10. kuci u znaku Blizanaca).

Nakon samo 3.5h "vreli_led" se javila:

"Nasla sam je, hvala punoooo! Bila je u kaucu na kojem spavam, vjerovatno ju je mama tu ubacila kada je pospremala. Cim sam procitala "na mestu gde vam stoje stare novine" znala sam gde treba da gledam! Naime u kaucu izmedju ostalog ima dosta starih novina, udzbenika, a i kasetofon mi je odmah do kauca. Hvala vam jos jednom od srca."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!