Horarna astrologija

GDE SU MOJI KLJUCEVI OD STANA?

Kada sam 26. novembra 2008. posetila Horarnu sekciju "Astrologyweekly" foruma, paznju mi je privukao post "Rubyelixir" sledece sadrzine:

"Moja prijateljica je izgubila kljuceve od stana i zamolila me da nacrtam kartu za njeno pitanje. Sta mislite gde moze da ih nadje?"

Evo karte:

Kao i obicno, prvo proveravamo ima li naznaka da ce kljucevi biti nadjeni i nalazimo sledece:

Rekla sam joj, najpre, da postoje 2 dokaza da ce kljucevi biti nadjeni. Posto je vladalac 2. kuce u kuci koja sledi i u fiksnom znaku, rekla sam joj da kljucevi nisu na uobicajenom mestu i da ce potrajati dok ih nadje, odlicno su skriveni (Tacka Fortune u 12.kuci). Obicno su napolju u blizini nekih odvojenih ili novoizgradjenih prostorija od osnovne zgrade, kao sto su garaze naprimer, a posto je vladalac u fiksnom znaku, to znaci da su u blizini zemlje.

Kako je vladalac 2. kuce u 5. kuci, to moze da znaci da su kljucevi u parku ili mozda nekom sportskom igralistu, jer 5. kuca oznacava mesta zabave i uzivanja. Rekla sam joj da trazi u severozapadnom delu parka (vladalac 2. kuce u 5.kuci).

Proslo je nesto vise od mesec dana kad se Rubyelixir javila (28. decembra):

Bas kao sto ste i rekli! Ona ih je stvarno nasla! Nasla ih je u parku u kome svaki dan seta kuce! Park se zove "The Barnacle" i sastoji se od stambene zgrade koja je jos 1850.godine tu napravljena, kuce za camce ali i novopodignutih zgrada sa garazama. Kljucevi su bili odlicno skriveni, unutar jednog praznog avokada, kojim je prijateljica tada nahranila kuce (Tacka Fortune u Biku)! I da, bili ste potpuno u pravu sto se tice strane sveta, kljuceve je nasla tacno u severozapadnom delu parka."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!