Horarna astrologija

GDE JE KLJUC OD KAPIJE?

Kada sam 8. juna 2009. posetila Horarnu sekciju "Astrodienst Forum " - a, paznju mi je privukao post clana "Marko Espalato-a" sledece sadrzine:

"Izgubio sam kljuc od kapije i sad ne mogu da izadjem autom iz dvorista. Molim vas, pomozite mi gde da ga trazim."

Evo karte za vreme i mesto kad je "Marko Espalato" postavio pitanje:

Najpre proveravamo ima li naznaka da ce kljuc biti nadjen i nalazimo sledece:

Odgovorila sam mu, da posto je ista planeta vladalac ASC-a i 2. kuce to znaci da je kljuc jos uvek u njegovom vlasnistvu, tjs. da ce ga naci. Posto su i vladalac 2. kuce i Tacka Fortune u dvojnim znacima, Devici i Blizancima, to znaci da je kljuc unutar necega: kutije, kofera, fijoke, ormana, dzepa... Rekla sam mu da ce partner biti mozda taj koji ce naci kljuc (Tacka Fortune u 7.kuci) ili da ga je mozda on video ili ostavio negde. Obicno je na vidnom mestu (vladalac je u ugaonoj, 7.kuci). Rekla sam mu da potrazi u partnerovoj sobi, kancelariji, ili mestu u kuci gde partner radi. Posto je Tacka Fortune u Blizancima rekla sam da potrazi na mestima gde partner drzi olovke, penkala, u blizini telefona i sl. (vladalac Tacke Fortune je Merkur). Rekla sam mu da trazi u blizini crne boje (vladalac 2.kuce je Saturn) ili zute i bele (vladalac Tacke Fortune je Merkur).

Posle samo jednog dana "Marko Espalato" se javio :

"Ja zapravo ne mogu da verujem koliko ste vi bili u pravu...moj partner je nasao kljuc! Bio je u maloj crnoj kutiji, gde ona drzi penkala, u njenoj kancelariji!! Ovo je novo otkrice za mene, bas mi se dopada Horarna astrologija! Bas ste me usrecili! Divni ste!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!