Horarna astrologija

GDE JE MOJ KLJUC?

Svakodnevno posecujem Forum.hr - Horarna astrologija, pa sam 22. Okt. 2012. godine ugledala post "sstudenticaaa"- e sa pitanjem:

"Gde je moj kljuc od kuce? Izgubila sam ga."

"sstudenticaaa" je poslala podatke za vreme i mesto kad je postavila pitanje. Evo karte:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce kljuc biti nadjen:

Moj odgovor je bio sledeci:

Ima pokazatelja da ce biti nadjen!

On moze biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, u kutiji sa nakitom, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina, na polici, medju stvarima vaseg partnera ili medju stvarima koje koristite kad se bavite vasim hobijem (vladar 2.kuce je u znaku Vage).

Moze biti u kupatilu, u blizini cesme, u blizini ustajale vode(vaza), u najprljavijem delu stana (Tacka Fortune je u znaku Skorpije), u kanti za dubre, u blizini mesta gde drzite neplacene racune, u najpraznijoj sobi, u blizini mesta gde drzite lekove, na tajnom, skrivenom mestu ili u blizini nekog sata. Potraziti u kuhinji, u spajzu, na bezbednom, sigurnom mestu. Ili kod roditelja (Tacka Fortune je u 4.kuci). Potraziti takodje u suturenu, prizemlju, sobi za rucavanje, u blizini vodovodnih cevi ili bilo kog mesta gde se drzi hrana.

Nakon 4 dana, "sstudenticaaa" je odgovorila:

"Evo da javim, bili ste u pravu! Nasla sam kljuc kod roditelja, kod majke, jer sam na putu pri povratku kuci svratila kod nje pa mi je tamo ostao!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!