Horarna astrologija

GDE JE MOJ KLJUC OD AUTA?

4. juna 2010. na forumu "Horarna Astrologija - Pitaj konkretno" paznju mi je privukao post "ines888" sledece sadrzine:

"Hocu li (i gdje ) pronaci kljuc od auta ? Prijateljici ste pomogli u slicnoj situaciji, pa vas molim pokušajte i meni. "

Evo karte za vreme i mesto kad je "ines888" postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce kljuc biti pronadjen:

Odgovorila sam joj da ne brine jer ima dokaza da ce kljuc biti nadjen. Isti znak na vrhu 1. i 2. kuce je znak da je izgubljena stvar jos uvek u posedu vlasnika! Vladar Saturn je u 8 kuci. Rekla sam joj da je kljuc unutar necega - kutije, kofera, fijoke, ormana (vladalac 2. kuce, Saturn, je u promenljivom znaku). Rekla sam joj da proveri na mestima u blizini vodovodnih cevi (vladalac 2. kuce, Saturn, je u 8. kuci) i u blizini poda, zemlje, u sobama u prizemlju ili podrumu (vladalac 2. kuce, Saturn, je u zemljanom znaku). Takodje sam je posavetovala da potrazi u spavacoj sobi, ispod kreveta (Tacka Fortune je u Vagi) . Kad je strana sveta u pitanju, ovde je bilo lako, vladalac 2.kuce je u 8 kuci, a Tacka Fortune u 9.kuci, obe kuce ukazuju na Jugozapad, pa sam joj preporucila da trazi na toj strani sveta. Rekla sam joj da trazi u blizini crne i bele ili plave boje (vladalac 2. kuce, Saturn, je u vezi sa crnom bojom a Vaga je u vezi sa belom i plavom bojom).

10. juna 2010. "ines888" se javila :

"Evo ovako: kljuc je pronadjen u spavacoj sobi, na jugozapadnoj strani kuce, u torbi, pokraj cijevi radijatora.. boje se poklapaju crvena i crna...jos jednom puno hvala, nastojat cu biti pazljivija u odlaganju stvari...pozdrav - Ines888"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!