Horarna astrologija

GDE JE KLJUC OD KOLA (JEDINI KOJI IMAMO)?

27. oktobra 2009., u Horarnoj sekciji Astrodienst foruma, paznju mi je privukao post clana "Chaz22" sledece sadrzine:

"Poznata mi je stvar da gubitak kljuca od kola moze da poremeti neciji zivot. Evo, to se sada nama desilo, izgubili smo kljuc od kola, jedini koji imamo i ocajni smo. Mozete li nam pomoci da ga nadjemo?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Chaz22" postavila pitanje:

Kao i obicno, najpre proveravamo ima li naznaka da ce kljuc biti nadjen i nalazimo sledece:

To je znak da je kljuc jos uvek u posedu vlasnika. Ali gde?

Posto je vladalac Ve u 1., ugaonoj kuci, rekla sam joj da ce kljuc biti brzo pronadjen i da trazi na visim mestima (vladalac je u kardinalnom znaku) ili u u sobama na gornjem spratu, ili na mestima gde ima mnogo kretanja. Takodje sam joj savetovala da trazi na mestima gde provodi najvise vremena u blizini prozora ili ulaznih vrata (vladalac je u 1. kuci). Rekla sam joj da trazi na Istoku u blizini plave i bele boje (Venera u Vagi oznacava plavu ili belu boju).

Po polozaju Tacke Fortune posavetovala sam je da trazi u kujni (Tacka fortune u 4.kuci) u sobi za rucavanje, u blizini vodovodnih cevi kao i u blizini predmeta od keramike.

Takodje sam joj savetovala da trazi u blizini frizidera (vladalac Tacke fortune je Saturn, sinonim za hladnocu!).

Vec sutradan, 28.oktobra 2009., "Chaz22" se javila:

"Kljuc je pronadjen! Kasno uvece, dok sam bila u kuhinji, primetila sam u sudoperi par prljavih solja (od kafe) pune vode i odlucila da ih operem. Kad sam uhvatila prvu da prospem zaprljanu vodu, iz nje su ispali kljucevi! Nisam mogla da verujem, pocela sam da se smejem! Zaista nemam ideju kako su tamo dospeli! Inace ta cesma u kujni je upravo ispod 2 velika prozora, bas kao sto ste rekli. Bez sumnje, kujna je zaista mesto gde provodim najvise vremena, jer sam majka dva deteta, dosta kuvam i stalno perem prljave sudove! I jos nesto! Upravo do sudopere mi se nalazi frizider! Takodje ste bili u pravu i sto se boja tice: kljuc je bio u beloj keramickoj solji, a inace pod u kujni je od tamno plavih keramickih plocica! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!