Horarna astrologija

GDE JE KLJUC
OD AUTA?

27. marta 2015., u sekciji "Horarna astrologija" foruma "Forum.hr", paznju mi je privukao post clana "jelena1777" sledece sadrzine:

"Izgubila sam kljuc od auta...prvo, to mi je jedini kljuc, vec sam jedan davno izgubila, a drugo, tu mi je bio privezak koji mi je jako drag. Gdje da ga tražim?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "jelena1777" postavila pitanje:

Kao i obicno, najpre proveravamo ima li naznaka da ce kljuc biti nadjen i nalazimo sledece:

Posto imamo aplikacioni aspekt vl. 2.kuce i Tacke Fortune, rekla sam joj da je kljuc na sigurnom mestu i da ce sigurno biti pronadjen!

Posto je Tacke Fortune u znaku Jarca i u blizini kraja 3. kuce to upucuje da treba traziti na suprotnom kraju od vrata ili prozora. Rekla sam joj da ga potrazi u prizemlju, u sobi sa koznim namestajem, u sobi sa starim namestajem, u sobi gde boravi stara osoba, u blizini frizidera ili zamrzivaca, na tamnim i nedostupnim mestima, u blizini erkondisna, u blizini uglova u prostoriji i u blizini crne i tamnobraon boje.

2. aprila 2015., "jelena1777" se javila:

"Samo da vam javim da sam danas našla kljuc. U sobi u kojoj je moja svekrva (stara osoba). U tamnom kaputu... hvala vam na savetima...mislila sam da ga necu naci, ali tu je!!!! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!