Horarna astrologija

GDE SU MOJI KLJUCEVI
OD STANA I ZGRADE?

18. decembra 2012., u Horarnoj sekciji AstroRiznica foruma, paznju mi je privukao post clana "beautiful_soul" sledece sadrzine:

"Gdje su moji kljucevi od stana i zgrade? Evo, vec ih 17 dana trazim, ali nigdje ih nema. Jesam li ih negdje izgubila ili su u stanu? Vi ste mi zadnja nada da ih pronadjem!"

Posto "beautiful_soul" nije postavila kartu, ja sam uradila kartu za datum, mesto i vreme kad sam procitala njen post i evo te karte:

Kao i obicno, najpre proveravamo ima li naznaka da ce kljucevi biti nadjen i nalazimo sledece:

Moj odgovor je bio sledeci:

Ima nekoliko dokaza da ce biti nadjeni!
Traziti na mestima u blizini sata na zidu (POF je u konjunkciji sa Saturnom, sinonimom za protok vremena) ili gde odlazete rucni sat, u koznom odelu, ili radnom odelu. Mogu biti u kupatilu, u blizini cesme, u blizini ustajale vode (vaza npr), u najprljavijem delu stana, u kanti za dubre, u blizini mesta gde drzite neplacene racune, u najpraznijoj sobi, u blizini mesta gde drzite lekove, na tajnom, skrivenom mestu (POF je u znaku Skorpije).
Mogu biti u kolima ili garazi. Ili je kod rodjaka ili on zna gde je. U stolu gde se drze pisma/knjige ili za kojim se uci. U sobi gde se gleda TV ili slusa muzika. U hodniku ili na stepenistu ili kod suseda. (POF je u 3.kuci)

Vec 1.5h kasnije " beautiful_soul" se javila:

"Kljucevi su pronadjeni!
Bili su kod sestre, nije mi ni palo na pamet da nju pitam, jer ima svoje, pa mislim sto ce joj onda moji?! Hvala na odgovoru. "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!