Horarna astrologija

GDE JE KLJUC?

Svakodnevno posecujem Astrologyweekly forum, pa sam juce ugledala post u kome se "Alstroemeria" pita gde je njen kljuc koji otvara lakiran kofer koji joj je poklonio tata?

"Proslo je vise godina od kako ga nisam videla i uopste se ne secam gde sam ga sakrila. U tom koferu sam spakovala neke sentimentalne stvari kao i maminu ogrlicu, koliko se secam. Mislim da je u ormanu sa ogledalom u mojoj sobi ali da vidimo sta kaze karta. Da li cu pronaci kljuc i gde treba da ga trazim?"

"Alstroemeria" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce kljuc biti nadjen:

Kao prvo, vladalac 2.kuce je u kuci koja sledi , u 11. kuci, a to znaci da kljucevi nisu na svom uobicajenom mestu (tamo gde ona misli) ali su veoma blizu tog mesta. Treba da trazi na jugoistoku (vladalac 2.kuce je u 11.kuci). Zatim, posto je Tacka fortune u 10.kuci, rekla sam joj da pita roditelje, jer oni mozda znaju, kao i da trazi u blizini bele i plavo-zelene boje (Tacka fortune u Raku).

Sutradan, "Alstroemeria" je odgovorila:

"Nasla sam ga! Cim je tata dosao kuci, pitala sam ga da li on mozda zna gde je taj kljuc i on mi je pokazao. Kljuc je bio iza slike na zidu (vladalac druge kuce Venera, prirodni vladar umetnosti). Ta slika je ustvari moj portret kad sam bila mala (interesantno, Ve je u Lavu, kljucna rec za Lava je "ja na prvom mestu!"- portret). Cudno, pozadina te slike je plavo-zelene boje a ja sam na njoj u beloj haljini!! I jos samo da dodam da je ta slika u jugoistocnom delu moje sobe pored ormana sa ogledalom. Hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!