GDE SU KLJUCEVI?

U horarnoj sekciji "Forum.hr"- a 12.dec.2013 god. naisla sam na post clana "missy" sledece sadrzine:

"Molim pomoc! Suprug je izgubio kljuceve od auta i od kuce. Pitanje glasi, gdje se nalaze i hocemo li ih pronaci? Danas poslijepodne je isao u setnju s decom do kapelice koja se nalazi u obliznjoj sumici. Zakljucao je kucu tako da je kljuceve sigurno uzeo sa sobom. Privezak je kozni, tamnosmedji. Uzela sam psa i krenula u potragu, ali mrak je i imam neku slabu lampu tako da kljuceve nisam nasla. Muz ce ujutro opet ici da ih trazi. Muz nema rezervni kljuc od svog auta. Unapred hvala!"

Pogledajte kartu za datum, mesto i vreme kad je "missy" postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce kljucevi biti nadjeni? Da, postoje:

Istog dana sam joj odgovorila i moj odgovor je bio sledeci:

Ima nekoliko dokaza da ce biti nadjeni. Kljucevi su predstvaljeni Suncem u dvojnom znaku, to nam odmah govori da se traze 2 kljuca! (Moram priznati da sam bila u dilemi koju kucu da upotrebim ali posto su to kljucevi od vase kuce i vaseg auta odlucila sam ipak da to bude 2. kuca, jer kad je pitanje o "nama" onda je 1. kuca u igri. A da ste pitali "gde su muzevljeve izgubljene cipele?" onda bih gledala 8. kucu tjs. njegovu 2. kucu, jer to nisu zajednicke cipele.)

Oni mogu biti u kapelici ili na mestima u blizini brda i uzvisenja, na mestima gde konji pasu ili u blizini hrastovog drveta. Oni su izmedju ili ispod necega. (vladar je u znaku Strelca u 6. kuci)

Istog dana, nesto kasnije, "missy" se javila:

Dosao muz kuci, kaze da ih je nasao odmah pored kapelice, na travi. Setio se da se porezao i sigurno su mu ispali kad je vadio papirnatu maramicu iz dzepa. Jos bi dodala da se kapelica nalazi na brdascu, tocno kako si rekla!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!