Horarna astrologija
Produzni kablovi

GDE SU MOJI PRODUZNI KABLOVI?

15. marta 2013. procitala sam post sledece sadrzine u Horarnoj sekciji foruma "TYL":

"Gde su moji produzni kablovi? Oni su zute boje i znatno duzi od standardnih. Uradio sam kartu ali ih jos nisam nasao, jer imam dilemu u vezi sa stranom sveta: da li da gledam stranu sveta u odnosu na mesto gde sam postavio pitanje ili kad dodjem u zgradu gde mislim da su, da onda gledam tu stranu sveta? - Al Rescha"

Evo karte za vreme i mesto kad je "Al Rescha" postavio pitanje:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce kablovi biti nadjeni? Da, postoje:

Moj odgovor je bio sledeci:

Ima nekoliko dokaza da ce kablovi biti pronadjeni! Najpre potrazite u blizini predmeta od stakla (vl. 2. kuce, Mesec, je u blizini Neptuna) ili u blizini novina ili knjiga (Mesec je i u blizini Merkura). Ako mislite da su izvan kuce, onda ih potrazite na mestima gde ima dosta vode ili u blizini pumpe, cesme (vl. 2kuce je u znaku Riba). Takodje sam mu savetovala da pogleda na mestima kraj temelja, greda, zidova (vl. 2.kuce je u 10. kuci). Sto se tice strane sveta, rekla sam mu da gleda na mestima koja su Juzno od mesta gde je postavio pitanje (vl. 2.kuce je u 10. kuci).

Rekla sam mu takodje da potrazi u garazi (Tacka Fortune je u 12. kuci) u blizini zelene, plave ili bele boje (Tacka Fortune je u znaku Bika a Mesec je u znaku Riba).

Vec sutradan, 16.marta 2013., "Al Rescha" se javio:

"Kao i uvek, bili ste u pravu (na tom forumu sam i drugima davala uputstva gde da traze izgubljene stvari)! Volim da citam vase analize. Nasao sam kablove. Bili su u blizini poda garaze, ispod kutije sa solarnim lampama, u zelenoj kesi! Inace taj zid garaze je pored mog ribnjaka! I samo da kazem da je moja garaza, bas kao sto ste rekli, na juznoj strani od mesta gde sam postavio pitanje!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!