Horarna astrologija

GDE JE MOJA LICNA KARTA?

Kada sam 10. februara 2016. posetila Horarnu sekciju "Astrologyweekly" foruma, paznju mi je privukao post "iChristina2012" sledece sadrzine:

"U toku nedelje imam intervju za posao i trebace mi licna karta. Drzim je u tasni, ali malo pre kad sam proveravala, nema je. Nisam izlazila iz kuce ovih dana pa mislim da je nisam izgubila napolju. Gde je? Hvala unapred!"

"iChristina2012" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje: Horarna astrologija - Gde je moja licna karta?

Prvo proveravamo postoje li dokazi da ce licna karta biti nadjena. Da, postoje:

Istog dana sam joj odgovorila! Bice pronadjena, ima nekoliko dokaza, a i cinjenica da je isti znak na vrhu 1. i 2. kuce znaci da je izgubljena stvar jos uvek u posedu vlasnika!

Vladar 2. kuce je u Vodoliji u 7.kuci, pa ona moze biti u blizini elektricnih uredjaja, radija, TV-a, telefona, komjutera, u blizini table sa osiguracima, u blizini svetla/lustera koje je nedavno modernizovano, u dodatnoj sobi sa modernim namestajem ili u blizini prozora. Partner ce je mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njeno pronalazenje. Potraziti u spavacoj sobi, dnevnoj sobi, predvorju, tremu. Obicno je na vidnom mestu.

Tacka Fortune je u 1.kuci pa je potrazite u sobi sa najvise prozora ili u dnevnoj sobi ili ulaznom holu. Takodje je treba traziti u odeci koju ste nedavno nosili.

strana sveta: ISTOK ili ZAPAD

u blizini boja: zlatna, zuta, tamnocrvena, narandzasta i lila

11. februara 2016. "iChristina2012" se javila:

"Zamolila sam moju mamu i sestru da je potraze i sestra je izvadila sve stvari iz moje tasne i primetila da se postava tasne na dnu rasila i da se licna karta zavukla ispod nje!! Inace moja tasna je svetlobraon boje i bila je u blizini stvari zute i crvene boje. Tasna je bila u dnevnoj sobi i to je jedina soba sa prozorima u kuci i prva je soba nakon ulaska u kucu. A u njoj se nalazi i TV i telefon! Hvala puno!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!