GDE JE MOJ INDEKS?

31. avg. 2015. posetila sam forum "Astrologija za pocetnike" i paznju mi je privukao post clana "lightlyux" sa naslovom "Gdje je moj indeks?":

"Molim za pomoc! Hocu li naci svoj indeks? Zametnula sam ga negde pre 2 meseca, a s obzirom na to da zavrsavam 3. godinu, veoma mi je hitno, buduci da je sad pocetak 9. meseca. Znam da je neodgovorno, ne mogu ga nikako naci. Hvala vam unapred!"

Na osnovu podataka koje je poslala "lightlyux" uradila sam kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce indeks biti nadjen? Imamo samo jedan dokaz!

Moj odgovor je bio sledeci:

Vladar 2. kuce je Saturn u 11. kuci u znaku Skorpije. Indeks moze biti na mestima u blizini cesme, u blizini ustajale vode, u najprljavijem delu stana, u blizini mesta gde drzite neplacene racune, u najpraznijoj sobi, u blizini mesta gde drzite lekove, na tajnom, skrivenom mestu. Prijatelj ili zna gde je, ili je video, ili ga stavio na to mesto.
POF je u znaku Lava u 7. kuci. Partner ga je mozda video ili stavio negde. Partner ce ga mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njegovo pronalazenje.

Istog dana "lightlyux" se javila!

"Nadjen je na skrivenom mestu, tamo gde se uglavnom nalaze i neplaceni racuni, brat je taj koji ga je stavio (ujedno i zaboravio na to), tako da se poklapa s vasom analizom. Hvala puno na pomoci i vasem vremenu! Svako dobro vam zelim! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!