Horarna astrologija

GDE JE MOJA HEMIJSKA OLOVKA?

26. oktobra 2011. procitala sam post sledece sadrzine clana "UpsyDaisy" u horarnoj sekciji foruma "Forum.hr":

"Juce sam izgubila moju crveno/belu hemijsku olovku (znam, katastrofa nevidjenih razmjera !) i bas me zivcira sto je ne mogu naci. Kad sam sve pretrazila, setila sam se horarne i postavila pitanje: Gde je moja hemijska olovka?"

Evo karte za vreme i mesto kad je "UpsyDaisy" postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce olovka biti pronadjena:

Istog dana sam joj odgovorila:

Naci ces je sigurno!

Merkur, vladar 2.kuce, je u Skorpiji u 4.kuci, znaci olovka je blizu, brzo ce se naci, u fiksnom je znaku, znaci olovka je na nizim mestima, u blizini zemlje, odlicno skrivena.

POF je u 12.kuci u Lavu. Olovka moze biti biti u suncanom hodniku, sobi sa najvise prozora, dnevnoj sobi, sobi gde deca provode najvise vremena, u sobi gde drzite pozlacene stvari, u sobi sa skupim namestajem, u kutiji gde deca drze igracke ili u sobi gde deca spavaju, na mestima gde se molite ili meditirate. Strana sveta: Jugoistok; trazite u blizini crvene boje.

Posle 3 dana, "UpsyDaisy" se javila:

"Olovka je slucajno nadjena danas ujutro i to na podu ( i vladar 2.kuce i POF u fiksnom znaku!) ispod cerkine crvene (POF je u znaku Lava, a Lav se povezuje sa crvenom bojom) kutije sa igrackama, u dnevnoj sobi, u uglu i direktno ispod prozora!"

Nakon ove njene povratne informacije moj odgovor je bio sledeci:

Cim si rekla da si je sasvim slucajno nasla, odmah sam pomislila da je u pitanju neki aspekt sa POF (dnevna formula). Zapravo videla sam ga jos dok sam tumacila tvoju kartu ali nisam bila sigurna da antiscija "deluje" na 3 stepena, sad vidim da "deluje". Naime, vladar tvoje 2 kuce Merkur ima u ovoj karti opoziciju sa APOF (21 TAU 55) za oko 3 stepena, 3 dana, i to se slaze, pitanje si postavila 26. a nasla si je 29.!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!