GDE JE MOJA HEFTALICA?

Kada sam 1. aprila 2021. posetila Horarnu sekciju "Forum.hr" foruma, paznju mi je privukao post clana "Venomous23" sledece sadrzine:

"Pozdrav, gdje je moja heftalica? Pitanje sam postavila 1. 4. 2021., u 19:50h u Puli (Hrvatska)."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Venomous23"postavila pitanje:

Istog dana sam joj odgovorila. Ima 5 dokaza da ce biti nadjena!

Ona moze biti u sobi na spratu, u sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, u predvorju kuce, u blizini kompjutera, telefona, TV-a ili radija. (Tacka Fortune je u znaku Blizanaci)
Takodje moze biti na policama sa univerzitetskom literaturom, u blizini turisticke literatuire, slika sa putovanja u druge gradove ili zemlje, sudskih dokumenata, ili pak religioznih stvari. (Vladar 2. kuce je u 9. kuci)

Traziti u blizini boja: drecava crvena, crna, zelena, plava, braon, narandzasta, lila, zuta, kombinacija dve boje. (Vladar 2. kuce, Mars je u znaku Blizanaci)

2. aprila 2021. "Venomous23" se javila:

"Pre svega hvala vam puno na odgovoru! Nasla sam heftalicu iza ormara na kojem se inace nalazi nas kompjuter (crne boje)! A najzanimljivije od svega je to sto je ekran od tog kompjutera postavljen na moje dve fakultetske knjige iz engleskog jezika o turizmu (jednoj je prva stranica plave boje, a drugoj zelene boje)!! Cim sam videla Vas opis setila sam se tih knjiga i setila sam se da sam zapravo tu i drzala heftalicu. Ali kako je tu nisam pronasla pretpostavila sam da je pala iza tog ormara na kojem je kompjuter i bila sam u pravu. Od boja je plava najdominantnija. Stvarno ste sve pogodili, svaka Vam cast . Uvijek se iznova iznenadim tacnosti astrologije (ali i dobrom tumacu ). Puno pozdrava! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!