Horarna astrologija

GDE JE MOJ DIGITALNI FOTOAPARAT?

U horarnoj sekciji Forum.hr-a, 11. 6. 2012. ugledala sam post sledece sadrzine clana "huddy":

"Molim Vas za pomoc. Pre nekog vremena (2 nedelje) zametnula sam, negdje u stanu, sivi digitalni fotoaparat i nikako ga ne mogu naci. Mozete li mi, molim Vas, reci gdje bi mogao biti? Pitanje sam postavila 11.6.2012 u 19:04h Osijek."

Evo karte za vreme i mesto kad je "huddy" postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce fotoaparat biti nadjen? Da, postoje:

Istog dana sam joj odgovorila:

Bice nadjen ne brini, jer je fotoaparat predstavljen retrogradnom planetom, Sa rx. On moze biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, blizu kutije sa nakitom, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina, na polici, medju stvarima vaseg partnera.(Vladar 2.kuce u znaku Vage.)

POF je u znaku Device u 9 kuci. Fotoaparat moze biti u ormanu sa odelom ili u koferu sa knjigama, na/u stolu na kome se uci, u sobi gde vezbate, gde drzite kucnog ljubimca, u sobi koju koristite za posao koji radite kod kuce, u sobi koju izdajete, ili u sobi gde je bolesna osoba ili u sobi gde ucite. Obicno nije vidljivo, u dzepu, fijoci ili ormanu, kesi, ispod ili izmedju necega. Potraziti na Jugozapadu (POF u 9.kuci) u blizini crne boje. (Vladar 2.kuce je Saturn a on se povezuje sa crnom bojom.)

Vec sutradan "huddy" se javila:

"Nasla sam ga, hvala od srca! Bio je u crnom ormanu, na jednoj od visih polica (Vladar 2.kuce je u vazdusnom znaku), ispod toga su bile knjige, okolo ima dosta ukrasnih stvarcica, na skoro samom jugozapadu kuce, u sobi gdje inace primamo goste. "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!