GDE JE MOJA FASCIKLA?

Kada sam 31. maja 2020. posetila Horarnu sekciju foruma "Forum.hr", paznju mi je privukao post clana "laaalaaa" sledece sadrzine:

"Drustvo lijep pozdrav! Zelim pitati gde da trazim izgubljenu fasciklu s vaznim dokumentima? Hocu li je pronaci jer bez nje ne mogu dobiti diplomu. Pitanje sam postavila u Koprivnici u 13:51h."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "laaalaaa"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce fascikla biti nadjena:

Istog dana sam joj odgovorila:

Imamo 5 pokazatelja da ce biti nadjena!

Ona je unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana, u kuci, u blizini vode, u predsoblju ili sobi unutar sobe. Takodje moze biti u sobi na spratu, stepenistu, u stolu, sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, policama sa univerzitetskom literaturom ili u blizini turisticke literatuire, slika sa putovanja u druge gradove ili zemlje, sudskih dokumenata, ili pak religioznih stvari. (Vladar, Venera rx je u znaku Blizanaca u 9. kuci).

Traziti na Jugozapadu (Venera rx je u 9. kuci) ili na Severu (Tacka Fortune je u 4. kuci).

2. juna 2020. "laaalaaa" se javila:

"Vi ste kraljica! Al stvarno, hvala vam do neba! Slusajuci vase savjete nasla sam fasciklu! Bila je u prostoriji koja se nalazi u sklopu kuhinje, dakle, soba unutar sobe. Bila je u ormanu na ofingeru sa jaknama u torbi ispod tih jakni. I na severnoj strani kuce, a kuhinja je na spratu. Tako da je ovo 100% tacna prognoza! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!