Horarna astrologija

GDE JE MOJ NOVAC?

22. Aprila 2009., u vecernjim casovima, morala sam da odem do samoposluge, uzela sam novcanik sa mesta gde drzimo kucne pare, uzela onoliko koliko mi je trebalo, a usput sam izvadila i 45 eura u novcanicama od 5 eura sa namerom da te pare sutra zamenim u banci za dinare. Ostavila sam ih na stolu, rekoh sebi da ih ne "vucem" sa sobom do samoposluge, ne trebaju mi. Kod kuce smo, u tom mometnu bili samo ja i majka, koja nazalost ima demenciju (ne moze nista da zapamti).

Kad sam se vratila kuci, tih para na stolu nije bilo, ali majka, naravno, nije znala da mi kaze gde su. Nista mi drugo nije preostalo nego da uradim horarnu kartu sa pitanjem:"Gde je moj novac?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad sam postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce novac biti pronadjen:

Dakle, karta je obecavajuca, nema potrebe da brinem, odlucila sam da sutradan pocnem sa trazenjem.

Sutradan, negde oko 11h, pocela sam da analiziram kartu. Osmehnula sam se kad sam videla da je bas Ju, a ne Ve, vladalac 2. kuce. Zasto? Zato sto Ju, svakako, boje opisuje strani novac od Ve!! Vrlo interesantno! Dakle, Ju je u 3.kuci zajedno sa Neptunom u Vodoliji.

Vodolija oznacava srednju udaljenost od zemlje, a i Ne i Vodolija oznacavju prozore. 3. kuca oznacava kola ili garazu kao i sobe gde se gleda TV ili slusa muzika, hodnik, stepeniste. Kako kola i garazu i stepeniste nemam, ostaje kao mogucnost da trazim u sobama gde imam TV (2 sobe), hodnik otpada kao mogucnost jer nema prozor (a Ne i i Ju u Vodoliji oznacavaju blizinu prozora). Znaci, TV imam u kujni i u dnevnoj sobi. Interesantno je da pored TV u kujni imam i Philips-ovu muzicku liniju i da jedino tu slusam muziku, iako u dnevnoj sobi imam i radio. Znaci, i dnevna soba otpada pa kujna ostaje kao prvo mesto koje treba pretraziti.

3.kuca takodje oznacava i mesta kao sto je sto gde se drze pisam ili knjige. Jos jedan dokaz da su pare u kujni, pored prozora, jer bas na tom mestu imam sto na kome drzim fascikle, a u jednoj od njih, stara pisma!! Takodje je vrlo interesantno, da 3. kuca oznacava Severoistok, a to je ujedno i strana sveta na kome se nalazi taj sto u mojoj kujni. To je neki dodatni sto, nije za rucavanje, tu ja drzim moje fascikle, a pored njih majka drzi svoju tasnu.

Znaci, imam mesto, stranu sveta, a da ne bih mnogo lutala, Ju me "savetuje" da su pare u blizini crvene ili plave boje. Krenula sam u potragu, jer sam na osnovu svega bila sigurna da pare moraju biti tu negde na stolu, ili u mojim fasciklama ili u njenoj tasni. Sto se tice fascikla bila je samo jedna plava medju njima i nju sam prvo pregledala. Nisam nasla novac. A onda mi je "sinulo"! Mamin novcanik je crvene boje! Odmah sam otvorila njenu tasnu, uzela novcanik i u pregradi gde drzi novac, eura nije bilo, ali kad sam otvorila pregradu gde drzi kartu za prevoz i karticu za banku euri su bili stavljeni izmedju ove dve kartice! Kao sto znate, Strelac na vrhu 2.kuce ima veze sa svime sto je u vezi sa zakonom, pravom, pa me zaista ne cudi da su pare bile bas na tom mestu!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!