Horarna astrologija

GDE JE CETKA?

2. februara 2009. u Horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Moja cerka je negde zaturila cetku kojom pere svog kucnog ljubimca - kuce. Ocajna je, trazila je svuda ali ne moze da je nadje. Postavila je pitanje a ja sam nacrtao kartu. Molim pomoc. - Kannan"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Kannan"- ova cerka postavila pitanje:

Kao i uvek prvo proveravamo ima li indikacija da li ce cetka biti nadjena i nalazimo sledece:

Odgovorila sam joj da ne brine i da ce je sigurno naci jer postoje 2 indikacije da ce cetka biti nadjena. Rekla sam joj da ce je brzo naci (Vladalac je u ugaonoj kuci), u nekoj od gornjih soba u koju ljudi cesto ulaze i izlaze, na mestima visim od zemlje (Vladalac je u kardinalnom znaku), kao i da je na vidnom mestu (Vladalac je u 7 kuci). Rekla sam joj da je u nekoj kutiji ili kesi (Tacka Fortune u promenljivom znaku), kao i da pogleda u kupatilu ili kuhinji jer ju je mozda kuce odvoklo (Tacka Fortune u vodenom znaku ).

Rekla sam joj takodje da pogleda u severozapadnom delu kuce (Tacka Fortune u 6.kuci) i u blizini bele, plave i crvene boje (Vladalac 2.kuce, Ve u Ovnu).

10. februara 2009. "Kannan" se javio:

"Moja cerka mi je rekla da je pronasla cetku u kupatilu na spratu, na vidnom mestu na polici, u kutiji plave boje sa crvenim prugama, a kupatilo je inace u severozapadnom delu kuce. Hvala na vremenu koje ste nam posvetili."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!