Horarna astrologija

GDE JE MOJ INTIMNI DNEVNIK?

Buduci da sam clan Astrology Weekly Forum - a, 19.aprila 2007., u rubrici "Izgubljene stvari" zapazila sam poruku "Lele" iz Sarajeva. Evo dela njene poruke:

"Imam veliki problem. Juce sam konstatovala da mi je nestao moj intimni dnevnik (2004-2006 godine). Inace zivim sama i obicno ga ne krijem, obicno stoji na polici sa knjigama. U njemu pisem sve sto mi se desava…sve intimne detalje… Problem je u tome sto sam proslog meseca raskinula sa veoma ljubomornim deckom i plasim se da je on mozda uzeo moj dnevnik. Nadam se da se to ipak nije dogodilo. Prosle noci nisam uopste mogla da spavam…Molim vas, da li neko moze da mi kaze gde je moj dnevnik? Pitanje sam postavila 19.april 2007., 18:11, Sarajevo, BIH"

Zatim je "Lela", kako nalazu, pravila foruma, dala svoje vidjenje karte. Uglavnom je govorila o poziciji vl.2 kuce, Ma, u 5 kuci, i pravilno zakljucila da je dnevnik u severozapadnom delu stana. Primetila sam da poziciju Tacke fortune (POF) uopste nije razmatrala.

Evo karte za vreme i mesto kad je "Lela" postavila pitanje:

Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce dnevnik biti pronadjen! Podjimo redom:

Posto sam videla da je prilicno uznemirena, moj odgovor na njenu poruku zapocela sam recenicom:

"Kao prvo, ne panici, naci ces dnevnik!", a zatim sam nastavila:

"Na osnovu moje dosadasnje prakse, mogu da kazem da je pozicija POF veoma bitna u ovoj grani Horarne astrologije. Ovde se POF nalazi u 2. kuci, najpozeljnijoj kuci kad se radi o kartama izgubljenih stvari, i Ma , vladalac 2. kuce je u aplikacionom aspektu (trigon) sa POF (sto je, kao sto smo vec videli, jedan od indikatora da ce dnevnik biti pronadjen), tako da ces naci dnevnik, sigurno!

POF u 2. kuci je u znaku Skorpije, sto govori da je trazena stvar u blizini ustajale, neprotocne vode, a posto je u 2. kuci, to znaci da je u spavacoj sobi, ili na nekom mestu gde se cuvaju dragocenosti ili u nekim skrivenim fijokama. Posto je POF u znaku Skorpije, dnevnik treba traziti u blizini tamno crvene (bordo) boje."

U ponedeljak, 23.aprila, na pomenutom forumu ugledala sam "Lelinu" poruku:

Imam dobre vesti - pronasla sam dnevnik u petak (20. aprila 2007 u 20:31min.). Kada sam dosla s posla kuci, pretrazila sam stan imajuci na umu vase instrukcije. Dnevnik sam nasla u sobi koja je ujedno i dnevna i spavaca soba. U toj sobi su dve sofe a izmedju njih je mali sto sa vazom i cvecem (POF u Skorpiji, ustajala voda). Obe sofe imaju u svojoj unutrasnjosti fijoke za posteljinu (POF u 2. kuci, skrivene fijoke). U fijoci za posteljinu, u sofi koja je na severozapadnoj strani stana, (Ma, vl 2. kuce u 5. kuci) cuvam stvari emotivno znacajne za mene, neke slike, pisma, igracke iz detinjstva…Dnevnik sam pronasla bas u njoj, u jednoj koverti sa dosta papira i uopste se nije video dok sve te papire nisam izvadila! A razlog, zasto sam otvorila bas taj koverat, je bio taj sto se koverat nalazio na papirnoj fascikli tamno crvene boje (POF u Skorpiji)!!! Samo da napomenem, da sam u cetvrtak, kad sam videla da mi dnevnik nedostaje, pretrazila istu ovu sofu, ali mi nije padalo na pamet da otvaram ovaj koverat. Ali posto sam dobila instrukcije da je u blizini tamno crvene boje resila sam detaljno da pregledam taj koverat i - isplatilo se! Inace, moram da priznam, uopste se ne secam da sam stavila dnevnik u ovaj koverat, a kako zivim sama, niko drugi, osim mene, nije mogao da ga tu stavi!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!