GDE JE MOJA DIPLOMA?

Kada sam 23. aprila 2013. posetila Forum.hr, paznju mi je privukao post clana "Jelovnici" sa naslovom "Gdje je moja diploma srednje škole?" Ona je poslala i podatke za datum, mesto i vreme kad je pitanje postavljeno.

Pogledajmo kartu!

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce diploma biti nadjena:

Rekla sam joj da diploma moze biti u prizemlju, u sobi koja ima keramicke plocice na podu, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili u ormanu sa dosta fijoka, u torbi, u kesi ili fascikli u koju ste je stavili kad ste je dobili (vladar 2. kuce u znaku Bika). Partner je mozda video ili je stavio negde. Partner ce je mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njeno pronalazenje. Potraziti u spavacoj sobi, dnevnoj sobi, verandi, hodniku... Obicno je na vidnom mestu (vladar 2. kuce u 7. kuci). Rekla sam joj takodje da trazi u blizini crvene, bele i tirkizne boje...

2. jula 2013. "Jelovnici" se javila!

"Konacno sam pronasla diplomu! Zapravo, moja sestra je nasla kad smo slagale stvari; bila je u hodniku koji ima keramicke plocice u fascikli moga partnera! Bravo!!! Inace fascikla je bele boje a ima malo zelene..."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!